Visual
Efsane Üye
Valo yazmışsın ne diin knkriot games şirketinin tek oyununda kullancan enjetoru oda valo degil LoL
Valo yazmışsın ne diin knkriot games şirketinin tek oyununda kullancan enjetoru oda valo degil LoL
valoranta denedim kullanılıyor sıkıntı yok ama güvenli değil listeden kaldırıdm diger oyunlarda rahatca kullanıla bilir listeyi düzelttimValo yazmışsın ne diin knk
rica ederim iyi forumlarGrand Theft Auto V için kullanacam paylaşım için teşekkürler
Eyw reis
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
SazInjector, PUBG, GTA, CS:GO vb. gibi birçok ünlü oyunda hile yapmak için kullanılan oyun istismar yazılımıdır. Şu anda ücretsiz olarak sunulan en iyi enjektörlerden biridir. SazInjector ile daha fazla özelleştirme için özel bir dll dosyasını kolayca yükleyebilirsiniz.
Şu anda SazInjector, CS:GO oyuncusu tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Manuel harita enjeksiyonu ve Load Library Injection sağlar.
OYUNLAR
Among us
Apex Legends
Counter strike 1.6
Counter strike :GO
Counter strike Source
Crossfire
Fall Guys
Fornite
Roblox
Garry's Mod
Grand Theft Auto V
League of Legend
Minecraft
Pubg
Rules of Survival
Team Fortress2
Warface
Bilgisayarınızdaki herhangi bir antivirüsü kapatın
WinRAR kullanarak dosyaları çıkarın
.exe dosyasını başlatın (Saz Enjektör)
Bir enjeksiyon türü seçin (**Manuel Harita önerilir)
Bir dll ekleyin
Ayarlarınızı yapın (sol üst köşe)
VBL'yi çalıştırın (VAC-Bypass-Loader) (Opsiyonel)
Enjekte düğmesine basın
iyi oyunlar
bruh moment ustaTüm oyunlar derken valorant dahilmi
ınjektoru kullanacağın oyunların listesi var valorantta güvenli değil o yüzden listeye dahil etmedimvaloda denedim guard diye birşey beni oyundan attı giremiyorum birazdan pcyi yeniden başlatçam
kalıcı uzaklaştırma diyor ne bu
Ban yemişim lan
bruh moment usta
rica ederim iyi forumlarTeşekkürler