game satis varitemsatış gibi satış sitesi varmı kimlik onaysız olursa iyi olur
dc de alıcak kişi bulmak zorHocam sadece yorum yapıyorum üstüne alınma, genellikle kimlik Onaylı siteleri sc4m için sıkıntı yaratıyor onun için istemiyorlar, sc4m için mi istiyorsun bilmiyorum ama sitelerden sc4m atacağına git dcden at çünkü kimlik onaysiz siteler benim bildiğim kadarıyla yok.
gamesatış kimlik onaysiz değil hocam , öyle biliyorum çünkü 3 gün önce satış yapacaktım oradan kimlik istemişti para çekmek içingame satis var
evet kimlik onaylı ve gamesatış gibi büyük bir platform kimlik onaysız riskine girmezgamesatış kimlik onaysiz değil hocam , öyle biliyorum çünkü 3 gün önce satış yapacaktım oradan kimlik istemişti para çekmek için
itempazar gamesatis playsultan onun harici ingiliz telegram grupları olabilir yabancılardan kripto üzerinden para alabilirsin tabi middleman ile işlem yapman gerekebilir onun harici bütün tr siteler faturalandırmalar v.s sebeple senden kimlik bilgilerini ister bunlarda dahil fakat yinede yazayım dedimitemsatış gibi satış sitesi varmı kimlik onaysız olursa iyi olur