ZeusArc Gold Üye Katılım 29 Haz 2026 Mesajlar 412 Beğeniler 26 Dün 10:20 da #1 Satış Konusu Şartlarını Aradım Fakat Bulamadım Bilen Birisi Atabilir/Yazabilir Mi?
itimatitimat Güvenilir Üye cheatglobalşubesi CO-Moderatör Katılım 28 May 2023 Mesajlar 3,629 Beğeniler 1,403 Dün 10:22 da #2 Konu 'Genel Satış Alanı Bölüm Kuralları' 24 Tem 2023 1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir. 2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. 3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir. 4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır. 5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir. 6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur. 7...
Konu 'Genel Satış Alanı Bölüm Kuralları' 24 Tem 2023 1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir. 2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. 3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir. 4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır. 5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir. 6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur. 7...
B ByMaysa Diamond Üye Katılım 4 Ağu 2025 Mesajlar 773 Beğeniler 146 İletişim Dün 10:22 da #3 Konu 'Genel Satış Alanı Bölüm Kuralları' 24 Tem 2023 1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir. 2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. 3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir. 4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır. 5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir. 6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur. 7...
Konu 'Genel Satış Alanı Bölüm Kuralları' 24 Tem 2023 1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir. 2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. 3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir. 4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır. 5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir. 6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur. 7...
ZeusArc Gold Üye Katılım 29 Haz 2026 Mesajlar 412 Beğeniler 26 Dün 10:23 da #4 itimat' Alıntı: https://cheatglobal.com/kategori/genel-oyun-satis-pazarlama/ Genişletmek için tıkla ... saolun efendim ByMaysa' Alıntı: Konu 'Genel Satış Alanı Bölüm Kuralları' 24 Tem 2023 1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir. 2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. 3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir. 4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır. 5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir. 6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur. 7... Genişletmek için tıkla ... saolun efendim
itimat' Alıntı: https://cheatglobal.com/kategori/genel-oyun-satis-pazarlama/ Genişletmek için tıkla ... saolun efendim ByMaysa' Alıntı: Konu 'Genel Satış Alanı Bölüm Kuralları' 24 Tem 2023 1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir. 2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. 3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir. 4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır. 5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir. 6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur. 7... Genişletmek için tıkla ... saolun efendim