Satış iptal edildi.

Diyorumki admin olarak konuyu boostlamak yerine , hileyi kullanan kişilere söyleyin hile hakkinda görüşlerini foruma yazsınlar 100 mesajdan 90 ı sensin , tabi hileyi kullanan varsa
günde bir adet boost hakkı mevcut zaten kanka istediğim gibi boostlarım adam soru sormuş bende cevap verdim

Bunu adminin söylemesi yerine gerçek yan hesapi olmayan bir kullanıcı soylese iyi olur kanka boostlayip durma konuyu
kanka 60 lvl güzel sağlam hesaptan oynuyorum sadece hesabı incelemeye aldılar incelemede birşey çıkmadı oynamana bağlı ben rage oynadığım için incelemeye aldılar zaten :D tavsiye ederim bol kazançlar hayırlı satışlar

Bunu adminin söylemesi yerine gerçek yan hesapi olmayan bir kullanıcı soylese iyi olur kanka boostlayip durma konuyu
Bu konu seni neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum Kardeşim. Daha önce de konuyu baltalamak için uğraştığında gerekli uyarıları aldın. Bu gibi Tekrarlamanda Tekrar bildirecegim yetkili arkadaşlara

Yorum yapan hilenin admini herhangi bir kullanıcı değil

hocam takipçi ile pubg ne alaka ?D
Yazılımcım hangi işler ile ilgileniyor ise ondan yola çıkaraktan yaptım birşeyler.
Yakında valorant, spoofer, bypasss, cs2, fortnite gibi birçok hile satışta olucak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt