Satıldı SATILDI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pykee0850
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pykee0850

Master Üye
Ticaret Puanı:
  8 / 0
Elimde 1 haftalık key mevcut sitesinde 30$ benim sattığım fiyat 15$ key olarak ileteceğim.

Ödeme yöntemi: İBAN PAPARA

Elimdeki kanıt:

Discord: pykee0850

Son düzenleme:
Hiç kullanılmadı değil mi ?

Elimde 1 haftalık key mevcut sitesinde 30$ benim sattığım fiyat 15$ key olarak ileteceğim.

Ödeme yöntemi: İBAN PAPARA

Elimdeki kanıt:

Discord: pykee0850

dostum fake video atma attığın video şuanki disconnect ile alakası yok farklı hilenin videosunu koymuşsun

1 yıl önceki videoda disconnect internal di şuanki external ve öyle özellikler yok

dostum fake video atma attığın video şuanki disconnect ile alakası yok farklı hilenin videosunu koymuşsun

1 yıl önceki videoda disconnect internal di şuanki external ve öyle özellikler yok
Ne fake video atıcam youtubeye yazdım çıkan videoyu attım sanane hem dümbük

Ne fake video atıcam youtubeye yazdım çıkan videoyu attım sanane hem dümbük
dostum şuanki disconnect e ait bi video değil millet i dolandırmaya çalışma şuanki disconnectin çok fazla sorunu var ve videodaki özelliklerin hiç biri yok

milleti d0landırma sc4mmer

dostum şuanki disconnect e ait bi video değil millet i dolandırmaya çalışma şuanki disconnectin çok fazla sorunu var ve videodaki özelliklerin hiç biri yok

milleti d0landırma sc4mmer
Kanka seninle tartışamayacağım

sus düzgün video at d0landırıcı başka hilenin videosunu atma

Arkadaşlar sakın satın almayın d0landırıcı eski videoyu atıyo şuanki hile ile ilgisi yok videonun

kendisini zeki sanıyo

Son düzenleme:
sus düzgün video at d0landırıcı başka hilenin videosunu atma

Arkadaşlar sakın satın almayın d0landırıcı eski videoyu atıyo şuanki hile ile ilgisi yok videonun

kendisini zeki sanıyo
adam hilenin nasıl bir şey olduğunu göstermek için o videoyu eklemiş olabilir keyi hiç kullanmamış kullanmadığına göre sana oyun içi video nasıl göstersin sakat mısın?

gerizekalımısın olum sen youtube da güncel bir videoyu atabilirdi 1.5 yıl önceki videoyu niye paylaşıyo
la sik kafası seni almıyacaksan hileyi boş boş sorular sorma alıcaksan kendin araştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt