HayırHiç kullanılmadı değil mi ?
Elimde 1 haftalık key mevcut sitesinde 30$ benim sattığım fiyat 15$ key olarak ileteceğim.
Ödeme yöntemi: İBAN PAPARA
Elimdeki kanıt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discord: pykee0850
Ne fake video atıcam youtubeye yazdım çıkan videoyu attım sanane hem dümbükdostum fake video atma attığın video şuanki disconnect ile alakası yok farklı hilenin videosunu koymuşsun
1 yıl önceki videoda disconnect internal di şuanki external ve öyle özellikler yok
dostum şuanki disconnect e ait bi video değil millet i dolandırmaya çalışma şuanki disconnectin çok fazla sorunu var ve videodaki özelliklerin hiç biri yokNe fake video atıcam youtubeye yazdım çıkan videoyu attım sanane hem dümbük
Kanka seninle tartışamayacağımdostum şuanki disconnect e ait bi video değil millet i dolandırmaya çalışma şuanki disconnectin çok fazla sorunu var ve videodaki özelliklerin hiç biri yok
milleti d0landırma sc4mmer
adam hilenin nasıl bir şey olduğunu göstermek için o videoyu eklemiş olabilir keyi hiç kullanmamış kullanmadığına göre sana oyun içi video nasıl göstersin sakat mısın?sus düzgün video at d0landırıcı başka hilenin videosunu atma
Arkadaşlar sakın satın almayın d0landırıcı eski videoyu atıyo şuanki hile ile ilgisi yok videonun
kendisini zeki sanıyo
la sik kafası seni almıyacaksan hileyi boş boş sorular sorma alıcaksan kendin araştırgerizekalımısın olum sen youtube da güncel bir videoyu atabilirdi 1.5 yıl önceki videoyu niye paylaşıyo