ödeme yöntemi, iletişim bilgileri ve kanıt ekleCS 2 Fatality Win Satılık 1 Adet İnvate
15 $ Son Fiyat
kanıt olarak gösterdiğin discord mesajı siteye girip Your invitations girip ordan ss alman gerekiyor invite almak = ban bu riskleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor invite sisteminin amacı ya giveaway yaparsın yada yakın arkadasını siteye sokarsın açıklamanda ban riski de var diye ibare bulundurman daha iyi olur ban yerse d0landırıcı damgası yiyebilirsin + invite ı almak isteyen olursa 25 euro ödemeniz gerekiyor 3 gün içerisinde yoksa ban yersinizCS 2 Fatality Win Satılık 1 Adet İnvate
15 $ Son Fiyat
İLETİŞİM DC kodvip
Ödeme İnnial Papara Binance İban
Fiyat 15$
KanıtLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1 ay değil mi o? değiştiler diye hatırlıyorum.kanıt olarak gösterdiğin discord mesajı siteye girip Your invitations girip ordan ss alman gerekiyor invite almak = ban bu riskleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor invite sisteminin amacı ya giveaway yaparsın yada yakın arkadasını siteye sokarsın açıklamanda ban riski de var diye ibare bulundurman daha iyi olur ban yerse d0landırıcı damgası yiyebilirsin + invite ı almak isteyen olursa 25 euro ödemeniz gerekiyor 3 gün içerisinde yoksa ban yersiniz
1 ay dostum + bilen biliyor zaten merak etme mesaj kasmak için yazma olmasa açmayız ban yemesi invate yüzünden imkansız !!!kanıt olarak gösterdiğin discord mesajı siteye girip Your invitations girip ordan ss alman gerekiyor invite almak = ban bu riskleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor invite sisteminin amacı ya giveaway yaparsın yada yakın arkadasını siteye sokarsın açıklamanda ban riski de var diye ibare bulundurman daha iyi olur ban yerse d0landırıcı damgası yiyebilirsin + invite ı almak isteyen olursa 25 euro ödemeniz gerekiyor 3 gün içerisinde yoksa ban yersiniz
doğru1 ay değil mi o? değiştiler diye hatırlıyorum.
imkansız değil öyle bir yerki ağzın açık kalır, invite sattığın için sende yersin1 ay dostum + bilen biliyor zaten merak etme mesaj kasmak için yazma olmasa açmayız ban yemesi invate yüzünden imkansız !!!
doğru
Satın alan kişi report atsın bak nasıl ban yiyorimkansız değil öyle bir yerki ağzın açık kalır, invite sattığın için sende yersin
O kadar geri zekalı değlimkansız değil öyle bir yerki ağzın açık kalır, invite sattığın için sende yersin
Satın alan kişi report atsın bak nasıl ban yiyor
3 gün1 ay değil mi o? değiştiler diye hatırlıyorum.
invite satmak yüzünden ban yenir herhalde yeni girmişsin bu ortamlara1 ay dostum + bilen biliyor zaten merak etme mesaj kasmak için yazma olmasa açmayız ban yemesi invate yüzünden imkansız !!!
doğru
daha invite yazmasını bilmeyen birisinden kuralları bilmesini beklemek biraz saçma olmuş.3 gün
invite satmak yüzünden ban yenir herhalde yeni girmişsin bu ortamlara