Santorino client alinir mi ?

hafizvisa

Gold Üye
Arkadaslar santorino client hakkinda feedback iniz var mi sahiplerini daha onceden sonoyuncu da gordugum icin ismen taniyorum. Lucille satislari kapatmis bu client alinir mi dosyalar temiz mi bilginiz var mi ?

Doğru söylüyorsun tüm piyasa seni tanıyor ve biat ediyor

Bence hiç bir başarının olmadığını biliyorsun kimsenin seni tanımadığını bilmediğini insanların seni sevmemesi zoruna gidiyor burda milletin yaptığı işleri kötülemek tek yapabileceğin iş eğer bir şeyi kanıtlayamayacaksan o iş hakkında kötü yorum yapamazsın yapsanda kimse seni sikine takmaz bazı şeyleri kanıtlaman gerek boş yorum yapma

Brom size niye mainimden yazayım ki küçük böceklersiniz, şu anda herkese sallayarak isim yapmaya çalışıyorsunuz

Doğru söylüyorsun fake charlardan devam et stalk atmaya böyle daha şerefli bir adam oluyorsun
Stalk değil her zamanki gibi forumda gezerken bir anda iki tane böceğe rastladım yine üç kuruş peşindeler.

Gencler bu l3y ve asarixsanto denen 2 hıyar "Hiçbir ortamda tek scamim yok", "Hayvani başarılarım var her zaman en iyisini yaptım" gibi iddialı cümlelerle forumdan az kişi de olsa inanan olur diye düşürmeye çalışıyor. Size bunların sanal hayatını senaryoyla özet geçeyim;

l3y: "Aga gel bu adamlar çok güçlü onların bünyesine girelim, bir de githubdan beleş stealer buldum gel atalım millete xray videosu yapalım."

2 ay sonra: "Aga beleş hile srcsi buldum gel içine stealer koyup kendimizi ağır insanlar gibi tanıtalım enayilere yediririz hem parasını hem de hesaplarını alırız."

Bu arada müzikte en iyisini yaptık falan yazmış, o müzikte bahsettiği şey de herkesin yapabildiği ama hiçbir değeri olmadığı için kimsenin uğraşmadığı şeyler. Bunlar da sanki bir b*k becermiş gibi size satıyorlar bu bilgiyi :D

santorinomusic.com
Publishing Turkey (Harun Sürek İnstagram) checkle
vertasmusic.com
LA DRİFT BENİM ASABIMI BOZMA ELİNE GEÇEN CLİENTİ DECRYPT ET GEL LAF DEĞİL İCRAAT YAP HER ZAMAN BUNU SAVUNUYOR OLACAĞIM YAKIN TAKİPÇİM OLMAYI BIRAK

Stalk değil her zamanki gibi forumda gezerken bir anda iki tane böceğe rastladım yine üç kuruş peşindeler.

Gencler bu l3y ve asarixsanto denen 2 hıyar "Hiçbir ortamda tek scamim yok", "Hayvani başarılarım var her zaman en iyisini yaptım" gibi iddialı cümlelerle forumdan az kişi de olsa inanan olur diye düşürmeye çalışıyor. Size bunların sanal hayatını senaryoyla özet geçeyim;

l3y: "Aga gel bu adamlar çok güçlü onların bünyesine girelim, bir de githubdan beleş stealer buldum gel atalım millete xray videosu yapalım."

2 ay sonra: "Aga beleş hile srcsi buldum gel içine stealer koyup kendimizi ağır insanlar gibi tanıtalım enayilere yediririz hem parasını hem de hesaplarını alırız."

Bu arada müzikte en iyisini yaptık falan yazmış, o müzikte bahsettiği şey de herkesin yapabildiği ama hiçbir değeri olmadığı için kimsenin uğraşmadığı şeyler. Bunlar da sanki bir b*k becermiş gibi size satıyorlar bu bilgiyi :D
Sana burda flex atmayacağım altında kalırsın free src free xray falan gülünç durumlara getirme kendini herkesin yaptığı iş belli LAF DEĞİL İCRAAT GÖSTERİN İCRAAAAAATTTTT

santorinomusic.com
Publishing Turkey (Harun Sürek İnstagram) checkle
vertasmusic.com
LA DRİFT BENİM ASABIMI BOZMA ELİNE GEÇEN CLİENTİ DECRYPT ET GEL LAF DEĞİL İCRAAT YAP HER ZAMAN BUNU SAVUNUYOR OLACAĞIM YAKIN TAKİPÇİM OLMAYI BIRAK

Sana burda flex atmayacağım altında kalırsın free src free xray falan gülünç durumlara getirme kendini herkesin yaptığı iş belli LAF DEĞİL İCRAAT GÖSTERİN İCRAAAAAATTTTT
Brom geminiye site yaptırıp domain almışsın, attığın linklerin hiçbir karşılığı yok icraat sıfır. Saçma sapan üste çıkmaya çalışıyorsun. Rezil olduğunu o kadar iyi biliyorsun ki panikten büyük harflerle hasmını susturuyormuş rpsi yapıyorsun. harbi komik duruma düşüyorsun.

Sanırım sen bu sanal alemde piramite sadece uzaktan bakan hiçbişeyden anlamayan tayfadasın ha ne dersin

Brom geminiye site yaptırıp domain almışsın, attığın linklerin hiçbir karşılığı yok icraat sıfır. Saçma sapan üste çıkmaya çalışıyorsun. Rezil olduğunu o kadar iyi biliyorsun ki panikten büyük harflerle hasmını susturuyormuş rpsi yapıyorsun. harbi komik duruma düşüyorsun.
Ne kendi hesabınla karşıma çıkabilecek yüreğin var ne de kendi adına konuşabilecek kafan. Haline üzülüyorum, tutum ve tavırlarını da kınıyorum hirole359.

Fantasy ve Alperen de aslında CheatGlobal üzerinden kendi e-posta adresimle açtığım üyeliklerdir. İkisine de itimat etmeyin.

AHAHAHAHAH ULAN ALLAH ÇARPSIN HALİNİZE GÜLÜYORUM VALLAHİ BİLLAHİ YA :d

Daha iyisini siz yapın, biz kullanalım arkadaşlar. Elinizden geleni yapın ama altını dolduramayacağınız lafları kullanmayın, icraat yapın. Şu an boş kümes tavuklarından farkınız yok, tek işiniz yumurtlamak.

Gerçekten diyorum bakın, harbi boş adamsınız. Eliniz ekmek tutmuyor, anahtar tutmuyor, tornavida tutmuyor, kalem tutmuyor, klavye tutmuyor. Sizi babanız mı doğurdu?

Siz bizimle flex atamazsınız. Bizim yaptığımız işlere sizin aklınız sırrınız ermez, cürmünüz yetmez, vasfınız yetmez. Ezik böcek olmayı bırakın.

İcraat, yapın
expect daha iyi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt