şarkını yapmaya devam etsene senAlacak olan .gg/ethr dedin ya dostum, ben mi dedim bunu? Kendi yazdığın mesajı iki dakika sonra inkâr ediyorsun, algıda mı problem var, hafıza mı gidip geliyor, yoksa ne yazdığını sen de mi takip edemiyorsun?
themida trail basmaya devamşarkını yapmaya devam etsene sen
alınırArkadaslar santorino client hakkinda feedback iniz var mi sahiplerini daha onceden sonoyuncu da gordugum icin ismen taniyorum. Lucille satislari kapatmis bu client alinir mi dosyalar temiz mi bilginiz var mi ?
themidia trailşarkını yapmaya devam etsene sen
themida trail basmaya devam

rata devamthemidia trail
şarkı işindede iyiydik bundada iyiyiz istediğimiz işi yaparız ayrıca tek geliştirdiğimiz proje sonoyuncu değil görebilenler görüyor
alma harmony baseArkadaslar santorino client hakkinda feedback iniz var mi sahiplerini daha onceden sonoyuncu da gordugum icin ismen taniyorum. Lucille satislari kapatmis bu client alinir mi dosyalar temiz mi bilginiz var mi ?
arkadaşlar yan hesaptan konu açıp gelip burda hilesini savunur olmuşAllaha şükür her camiada bir parmak izim var sen de yakından takipçimsin belli ki. Kimseye bir zararımız yok. Tek vasfınız klavyeden yorum yapmak, icraat yapabileni daha görmedim.
Şimdi seninle uğraşmayı bırakıp Yemeksepetinden istediğim yemeği söyleyip afiyetle yiyeceğim. İstiyorsan ve paran yoksa sana da ısmarlayabilirim?
İftira Atıcağına Doldurduğun Keliminin Altını Doldursana Rat Diyorsun Harmony Base Diyorsun Bana 1 Tanecik Proof Göstermezsinrata devam
alma harmony base
arkadaşlar yan hesaptan konu açıp gelip burda hilesini savunur olmuş

harmonylog.txtİftira Atıcağına Doldurduğun Keliminin Altını Doldursana Rat Diyorsun Harmony Base Diyorsun Bana 1 Tanecik Proof Göstermezsin![]()
Yani Dostumharmonylog.txt
Proof Güzelmiş Ateş Ediyor
icraat yapın? tek icraatin discord token çekmek olan çocuk söylüyor bunuFantasy ve Alperen de aslında CheatGlobal üzerinden kendi e-posta adresimle açtığım üyeliklerdir. İkisine de itimat etmeyin.
AHAHAHAHAH ULAN ALLAH ÇARPSIN HALİNİZE GÜLÜYORUM VALLAHİ BİLLAHİ YA :d
Daha iyisini siz yapın, biz kullanalım arkadaşlar. Elinizden geleni yapın ama altını dolduramayacağınız lafları kullanmayın, icraat yapın. Şu an boş kümes tavuklarından farkınız yok, tek işiniz yumurtlamak.
Gerçekten diyorum bakın, harbi boş adamsınız. Eliniz ekmek tutmuyor, anahtar tutmuyor, tornavida tutmuyor, kalem tutmuyor, klavye tutmuyor. Sizi babanız mı doğurdu?
Siz bizimle flex atamazsınız. Bizim yaptığımız işlere sizin aklınız sırrınız ermez, cürmünüz yetmez, vasfınız yetmez. Ezik böcek olmayı bırakın.
İcraat, yapın
pardon diğer icraat harmony srcyi ai ile geliştirmek amınoğlu softwareicraat yapın? tek icraatin discord token çekmek olan çocuk söylüyor bunu