Arkadaslar santorino client hakkinda feedback iniz var mi sahiplerini daha onceden sonoyuncu da gordugum icin ismen taniyorum. Lucille satislari kapatmis bu client alinir mi dosyalar temiz mi bilginiz var mi ?
kedi erişemediği yere miyav dermiş1günlük key alıp oynadı santorino 3 aydır yok aq
alacak olan .gg/ethr
Kendi Tasarladığım Ürünü Benden İyimi Biliyorsun Dostum Nasıl 3 Aydır Yok 2 Ay Private Dolaştırıldı Bu Ürün Ayrıca Ürünümü Kötülemeden Önce Kendi Ürünlerin İle Kıyaslayabilirsin1günlük key alıp oynadı santorino 3 aydır yok aq
alacak olan .gg/ethr
ürününe lafmı ettim kankam private diyosun dalgamı geçiyon şuan priv diyon zaten adam akıllı satışa 1 ay önce başlamışsın ve sattıgın cocuk dun aldı burda sana laf felan atmyıorumKendi Tasarladığım Ürünü Benden İyimi Biliyorsun Dostum Nasıl 3 Aydır Yok 2 Ay Private Dolaştırıldı Bu Ürün Ayrıca Ürünümü Kötülemeden Önce Kendi Ürünlerin İle Kıyaslayabilirsin
Ayrıca Sonoyuncuda Spoofer Yok Diyen Dostum Nasıl Yok Bunu Açıklarsanda Sevinirim Ürün Yaklaşık 3 Küsür Aydır Undetected Ürünü İncelemek İsteyenler İçin Görsel Bırakıyorum
![]()
![]()
![]()
key için flex dönüyorürününe lafmı ettim kankam private diyosun dalgamı geçiyon şuan priv diyon zaten adam akıllı satışa 1 ay önce başlamışsın ve sattıgın cocuk dun aldı burda sana laf felan atmyıorum
client sahibi değilim arkadaşımın ben daha iyi oldugunu düşünüyorum3 ay muhabbetine takılacağına kendi customerların clienti kullandıktan 3 saat sonra neden local ban yiyor onu açıkla benceSonra ban yiyen customerların Santorino'ya gelip spoofer alıyor. Konu Santorino alınır mı, gelip buraya .gg/ethr reklamı bırakmak da ayrı komedi. Kendi clientinin arkasında duracaksan reklamla değil icraatla dur.
bi ben bırakmışım öylemi kankam3 ay muhabbetine takılacağına kendi customerların clienti kullandıktan 3 saat sonra neden local ban yiyor onu açıkla benceSonra ban yiyen customerların Santorino'ya gelip spoofer alıyor. Konu Santorino alınır mı, gelip buraya .gg/ethr reklamı bırakmak da ayrı komedi. Kendi clientinin arkasında duracaksan reklamla değil icraatla dur.

yapma ya 1 günlük alıp 3 aylık almış gibi davranmak flex olmuyor yani he .DBırakan herkese cevabını diğer mesajlarımda verdim dostum. Bence senin için konu tartışmaya kapalıdır. Gözü kapalı yorum yapan maymunlar dolmuş foruma, herkes özgürce kendi istediği yazılımı kullanabilir. Ben kendi yazılımımın forum başlığı altında bile kendi yazılımımın reklamını yapmazken, sen gelip başka bir clientin reklamını yapıyorsun. Birazcık az yalaman lazım. Key flexini o çocuk değil, bence sen atıyorsun.
+ senin konunun altında bu sunucunun reklamını yaptıgımı söyleyen tek kişisinBırakan herkese cevabını diğer mesajlarımda verdim dostum. Bence senin için konu tartışmaya kapalıdır. Gözü kapalı yorum yapan maymunlar dolmuş foruma, herkes özgürce kendi istediği yazılımı kullanabilir. Ben kendi yazılımımın forum başlığı altında bile kendi yazılımımın reklamını yapmazken, sen gelip başka bir clientin reklamını yapıyorsun. Birazcık az yalaman lazım. Key flexini o çocuk değil, bence sen atıyorsun.
sana sadece açıklama yapmayacağım hiç münakaşaya girmek istemiyoırumkankam çocuk 1 günlük key alıp 3 aydır kullanıyorum dediyse yanlış demiş tamam, bunu 15 kere yazınca bi anda haklı olmuyosunben sana başka bişey söylüyorum sen hâlâ key süresi anlatıyosun
santorino konusu altında gelip direkt .gg/ethr bırakmışsın sonra da reklam yapmadım diyosun, daha reklamın ne olduğunu bilmiyosan ben sana ne anlatayımclient sahibi değilim arkadaşımın diyosun ama adamın reklamını sahibinden daha çok sen yapıyosun
ethr daha iyiyse teknik olarak anlat, kanıt koy, karşılaştırmasını yap bizde görelim. discord bırakıp sonra 1 günlük key 1 günlük key diye papağan gibi aynı şeyi tekrarlamakla client iyi olmuyor
şu an çocuğun yaptığı yanlış üzerinden kendi yaptığın reklamı aklamaya çalışıyosun sadece, ama ikisinin bi alakası yok. daha neyi savunduğunu kendin bilmiyosun bence![]()
.modul bakımından ethereal hilesinde daha çok modul var bence ethereal almanı tavsiye ederim
amacım santorionu almayın ethr alın değil zaten sen konuyu buraya getirdin farkındaysansana sadece açıklama yapmayacağım hiç münakaşaya girmek istemiyoırum
.