Santorino client alinir mi ?

hafizvisa

Gold Üye
Arkadaslar santorino client hakkinda feedback iniz var mi sahiplerini daha onceden sonoyuncu da gordugum icin ismen taniyorum. Lucille satislari kapatmis bu client alinir mi dosyalar temiz mi bilginiz var mi ?

Arkadaslar santorino client hakkinda feedback iniz var mi sahiplerini daha onceden sonoyuncu da gordugum icin ismen taniyorum. Lucille satislari kapatmis bu client alinir mi dosyalar temiz mi bilginiz var mi ?
modul bakımından ethereal hilesinde daha çok modul var bence ethereal almanı tavsiye ederim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ne cliient o

hile hakkinda feedbacklerinde kullandigina dair bir kanit var mi yoksa sallmasyon mu soyluyorsun bunlari %90 rat fln derken daha onceden bunlarin rat attigi bi clientleri mi var ?

bu clienti nereden alabilirim ?
spoofer %99 calısmaz method ile giriş var tek hile hakkında da güzel hesabın yoksa ellemezler

yapan kişiler türeme, en son beleş stealerle rat atmaya çalışıyorlardı. yazılım bilgileride yok hileyi free bulmuşlardır biryerden.

ethereal al driftin hile şuan so da aktif olark çalışan en iyi hile cano

neden alınmasın ki :) fiyatı diğer hilelere göre uygunsa, özellikler kusursuz çalışıyorsa, piyasadaki diğer hilelerden daha çok şey sunuyorsa çok düşünmenin anlamı yok. gençlerin önünü açmak lazım ;)

kanka yaklaşık 3 aydır kullanıyorum santorınoda en ufak sorun yaşamadım spooferıda sorunsuz calısıyor

buda videom

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt