Sanırım Gh0sty piyasadan gidebilir

gerçekten çöp deme konusunda haklısınız ve gereksiz makatını kaldırdılar ud değildi hiç bi zaman private ürün gibi götürmedi 15 20 mac en fazla sonra banned ben de size katılıyorum iyi geceler hocam.
UnkDevs zamanı gerçekten kaliteli iş çıkarılıyordu. Fakat ne zaman unk arkaplana geçip ghosty üzerinden devam etmeye başladı o zaman boka sarmaya başladı. O zamandan beri half-detected olan ürünü ud diyerek satmaya devam ettiler, fanboyları sağolsun. Sonu malesef VSync gibi oldu. Birdaha hangi dev gelirse gelsin bu durumu düzeltemez.

Gh00sty paket olalı uzun bir zaman oluyor, private yazılım hissiyatını veren ve insanlara güven aşılayan yazılımın lifetime fiyatını 30 dolardan sattığı gün ürünün herhangi bir değeri kalmamıştır..
İnsanlara güven aşılayan yazılımın gh00sty gibi ticari zekası düşük bir satıcının eline geçince detected olması şaşırtıcı olmadı.

UnkDevs zamanı gerçekten kaliteli iş çıkarılıyordu. Fakat ne zaman unk arkaplana geçip ghosty üzerinden devam etmeye başladı o zaman boka sarmaya başladı. O zamandan beri half-detected olan ürünü ud diyerek satmaya devam ettiler, fanboyları sağolsun. Sonu malesef VSync gibi oldu. Birdaha hangi dev gelirse gelsin bu durumu düzeltemez.
vsync hangi dingilindi ya 🤓

Zaten boktu :D iyi yorumlara aldanıp(kötü yorum=ban)bayilik,hile,spoofer alanlara üzülüyorum

aklıma zukrass geldi. Gamerdoc "sky" nicknamesi ile girip içlerinden geçmişti. adamlar öyle bir patladı ki birdaha hiç aktif olmadılar

dt olmasına rağmen utanmadan satabiliyorlar hala 😂

sc4mmer di zaten sc4mmer silmiş olurlar piyasadan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt