makarnayiyenadm
Normal Üye
taklacıya güventamam derle birşey olmaz.
taklacıya güventamam derle birşey olmaz.
Çalıştırmadığı sürece de ban yer %100 olarak, vanguard diğer oyun hilelerine bile ban atmakta. Mesela LoL scriptinin %appdata% 'de bıraktığı dosya yüzünden bile ban yemiştim valorantta. Açman önemli değil bilgisayarında bulundurman yetiyor hileyimantıken çalıştırmadığın sürece birşey olmaz
ben kekle 40 maç oynadım banlamadılar sence pcne bakıp mı banlayacaklar oyuna girmediği haldeÇalıştırmadığı sürece de ban yer %100 olarak, vanguard diğer oyun hilelerine bile ban atmakta. Mesela LoL scriptinin %appdata% 'de bıraktığı dosya yüzünden bile ban yemiştim valorantta. Açman önemli değil bilgisayarında bulundurman yetiyor hileyi
valorantın hile sistemi çok iyi geçen maç biri mevlanaya dönmş çaktılar 12-0 bizeben kekle 40 maç oynadım banlamadılar sence pcne bakıp mı banlayacaklar oyuna girmediği halde
peki ayni durum sanal makinede de mi gecerli, sanal makinede tek disk var vhdx uzantili (yanlis hatirlamiosam) decode edip ban atabilir miÇalıştırmadığı sürece de ban yer %100 olarak, vanguard diğer oyun hilelerine bile ban atmakta. Mesela LoL scriptinin %appdata% 'de bıraktığı dosya yüzünden bile ban yemiştim valorantta. Açman önemli değil bilgisayarında bulundurman yetiyor hileyi
sanal makine tamamen microsoft'a bağlı olduğu için sorun çıkmaz.peki ayni durum sanal makinede de mi gecerli, sanal makinede tek disk var vhdx uzantili (yanlis hatirlamiosam) decode edip ban atabilir mi
knk format at bios değiş pc yi spoofla eski idleri değişip unutma sonra formatla biosu eski sürüme al idleri eski haline getirpeki ayni durum sanal makinede de mi gecerli, sanal makinede tek disk var vhdx uzantili (yanlis hatirlamiosam) decode edip ban atabilir mi
Taklacinin taklacida taklasi varmis taklaci taklacidan taklasini istemis taklaci taklaciya taklasini vermeyince taklaci taklaciyi takkklaaya getirmistaklacıya güven
sen ne diyon ŞLDWQKQWŞLDJWQDKLŞJWKŞLQQknk format at bios değiş pc yi spoofla eski idleri değişip unutma sonra formatla biosu eski sürüme al idleri eski haline getir