Sanal makinede derlenen hile

x6437

🪐
Diamond Üye
selamlar, ana makinemde ban yemek istemedigim icin vmware ile sanal makine kurdum, sanal makinde source derlesem ve source orda kalsa, vanguard bunu tespit edebilir mi?

selamlar, ana makinemde ban yemek istemedigim icin vmware ile sanal makine kurdum, sanal makinde source derlesem ve source orda kalsa, vanguard bunu tespit edebilir mi?
şimdi mantık yürütelim pcden açtığın için kasa aynı makinelere yani donanım sana ait olucak, herhalde ban yersin eğerki ban yemek istemiyorsan ama deneemk istiyorsan risk al veya ban kaldırıcı spooferlar var (umarım doğru yazdım) onları kullan kanka ben kullanıom şuan hile bana bişey olmadı 1 aydır

kanka normal makinende de derleyebilirsin exe'yi çalıştırmadığın sürece böyle gereksiz uğraşlara girme

derlenen Exe'yi çalıştırmadığın sürece Vanguard'a takılmaz ya da vanguard ceza atmaz

kanka normal makinende de derleyebilirsin exe'yi çalıştırmadığın sürece böyle gereksiz uğraşlara girme

derlenen Exe'yi çalıştırmadığın sürece Vanguard'a takılmaz ya da vanguard ceza atmaz
o riske girmem ama eger dedigin gibi ise sanal makinede mantiken hic risk yok, 5k cari yakmanin manasi yok xD

evet edebilme ihtimali var. external hileleri bile algılayan bir ac kendisi. ayrıca raporlanırsan incelemede belli olur.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt