şimdi mantık yürütelim pcden açtığın için kasa aynı makinelere yani donanım sana ait olucak, herhalde ban yersin eğerki ban yemek istemiyorsan ama deneemk istiyorsan risk al veya ban kaldırıcı spooferlar var (umarım doğru yazdım) onları kullan kanka ben kullanıom şuan hile bana bişey olmadı 1 aydırselamlar, ana makinemde ban yemek istemedigim icin vmware ile sanal makine kurdum, sanal makinde source derlesem ve source orda kalsa, vanguard bunu tespit edebilir mi?
kanka normal makinende de derleyebilirsin exe'yi çalıştırmadığın sürece böyle gereksiz uğraşlara girmeselamlar, ana makinemde ban yemek istemedigim icin vmware ile sanal makine kurdum, sanal makinde source derlesem ve source orda kalsa, vanguard bunu tespit edebilir mi?
o riske girmem ama eger dedigin gibi ise sanal makinede mantiken hic risk yok, 5k cari yakmanin manasi yok xDkanka normal makinende de derleyebilirsin exe'yi çalıştırmadığın sürece böyle gereksiz uğraşlara girme
derlenen Exe'yi çalıştırmadığın sürece Vanguard'a takılmaz ya da vanguard ceza atmaz
mantıken çalıştırmadığın sürece birşey olmazo riske girmem ama eger dedigin gibi ise sanal makinede mantiken hic risk yok
Oyunu açamıyorsun galiba zaten onu çok önceden fixlemişlerdiselamlar, ana makinemde ban yemek istemedigim icin vmware ile sanal makine kurdum, sanal makinde source derlesem ve source orda kalsa, vanguard bunu tespit edebilir mi?
amac oyun acmak degil, amac source derlemekOyunu açamıyorsun galiba zaten onu çok önceden fixlemişlerdi
tamam derle birşey olmaz.amac oyun acmak degil, amac source derlemek