SAMSUNG ROOT YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan F4LEX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

F4LEX

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba cg ailesi android hakkında zınnık bilgim yok ama kesin root atmam gerek cihazım samsung a36 bilen biri bana yardımcı olabilirse çok mutlu olurum çünkü hiçbirşey bilmiyorum youtubeda çok farklı türler var töntemler var sizlere sormak istedim umarımki bi arkadaş abim çıkar iletişim hem burası hemde discord:darkeye şimdiden teşekkürler

Android 16 da samsung için bootloader kilidi açma kalktı . Geliştirici seceneklerine gir orda bootloader kilidi seceneği yoksa root atamazsın . root lu telefon istiyorsan xioami ye geç.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
S
Android 16 da samsung için bootloader kilidi açma kalktı . Geliştirici seceneklerine gir orda bootloader kilidi seceneği yoksa root atamazsın . root lu telefon istiyorsan xioami ye geç.
seçenek yok da neden böyle bir ayarı siliyolarki anlamıyorum

Hello cg family, I don't know anything about Android, but I definitely need to root it. I would be very happy if someone who knows my device Samsung A36 can help me because I don't know anything, there are many different types on YouTube, there are methods, I wanted to ask you, I hope I have a friend, my brother, contact both here and discord: Thanks in advance to Darkey
send me dc 5jyk i'm expert in rooting android devices

Merhaba cg ailesi android hakkında zınnık bilgim yok ama kesin root atmam gerek cihazım samsung a36 bilen biri bana yardımcı olabilirse çok mutlu olurum çünkü hiçbirşey bilmiyorum youtubeda çok farklı türler var töntemler var sizlere sormak istedim umarımki bi arkadaş abim çıkar iletişim hem burası hemde discord:darkeye şimdiden teşekkürler
youtube gir reis :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt