sikilmene gerek yok kardesim öncelikle sakin oluyorsun ve l oreal paris men expert alıyosun onun serinleticili olanı var duştan çıktığında saçlar ve nereye sürersen başka buz gibi oluyor ferahlatıyorsaclarim baya ince cok cabuk dagiliyor kisa kullanmaktan sikildim, ayni sorunu yasayan varsa ince sac icin sampuan onerebilir mi
sikilme dostum gerek yoksaclarim baya ince cok cabuk dagiliyor kisa kullanmaktan sikildim, ayni sorunu yasayan varsa ince sac icin sampuan onerebilir mi
doktorluk konuyu anlayamadım hocam saçın dağınık olması bi hastalıkmı? ŞPLOKFLPWEOQKFWEPĞOKFOĞPWLSKFOPĞWELKFOPWELĞKFOPLWEKFaynı sorun bendede var doktora görünmende fayda var bende randevu arıyorum bulamazsam özel hastaneye gidecem
doktorluk oldugunu sanmiyorum yapisi boyleaynı sorun bendede var doktora görünmende fayda var bende randevu arıyorum bulamazsam özel hastaneye gidecem
saç inceliği iyi bir şey değil saç derisinde demekki zayıflık var tedavi için benim bildiğim kan alıp kanı ayrıştırıp serum halinde geri saça işlem yapılıyordoktorluk oldugunu sanmiyorum yapisi boyle