8858 Bronz Üye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 36 Beğeniler 6 3 May 2020 #1 Saltanat metin2 serverinde çalışan herhangi bir hile mevcut mu youtube' da gördüm fakat çalışmadı yardımcı olursanız sevinirim
Saltanat metin2 serverinde çalışan herhangi bir hile mevcut mu youtube' da gördüm fakat çalışmadı yardımcı olursanız sevinirim
K kingtr Bronz Üye Katılım 13 Ara 2019 Mesajlar 35 Beğeniler 2 3 May 2020 #2 youtubede gördüğün hile çalışıyor fakat trojenli .(Ben hileyi deneme amaçlı kurdum 35 level çarı soymuşlar ezik itemler vardı.) Oyla 0 Downvote
youtubede gördüğün hile çalışıyor fakat trojenli .(Ben hileyi deneme amaçlı kurdum 35 level çarı soymuşlar ezik itemler vardı.)
8858 Bronz Üye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 36 Beğeniler 6 3 May 2020 #3 kingtr' Alıntı: youtubede gördüğün hile çalışıyor fakat trojenli .(Ben hileyi deneme amaçlı kurdum 35 level çarı soymuşlar ezik itemler vardı.) Genişletmek için tıkla ... anladım teşekkürler Oyla 0 Downvote
kingtr' Alıntı: youtubede gördüğün hile çalışıyor fakat trojenli .(Ben hileyi deneme amaçlı kurdum 35 level çarı soymuşlar ezik itemler vardı.) Genişletmek için tıkla ... anladım teşekkürler