lero böyle bi rezillik yaparmı sence mkbu lero real leromu bu ceza evine girmemismiydi
kanka hıcbı ozellık eklenemdı ztn bence kotu ama sağ clıck atılmıyo clıentte mal lero benden fixleyemıyom yardım et nasıl fıxlıcem dıye yardım ıstıyodumenü güzelde backendi nası acaba
yapmaz kanka ztn lerolero böyle bi rezillik yaparmı sence mk
kanka hıcbı ozellık eklenemdı ztn bence kotu ama sağ clıck atılmıyo clıentte mal lero benden fixleyemıyom yardım et nasıl fıxlıcem dıye yardım ıstıyodu
yapmaz kanka ztn lero
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
open source olması lazım leroxd akıllının seyidir bilmyiom valla ne var ne yok ama büyük iihtimalle boklu xd
![]()
![]()
minguzzinin ailesini tehtid etmis galibalero kim ve niye ceza evine girdi muhtemelen allahıma kadar sovulcek gibi hissediyorum ama arada biri anlatır belki
tm sus az la prim vermıcem![]()
![]()
Renamer? bana laf atıyordun bide mert çok konusma istersen rezilin tekisin herkes biliyor laf attığın cliente rename atmaya utan azıcık
vayoc peki niye büyük adam falan diyolar bu herifeminguzzinin ailesini tehtid etmis galiba
tm sus az la prim vermıcem
lapexde galiba mod bılmıyomvayoc peki niye büyük adam falan diyolar bu herife
ya lütfen intihar etsene ya nolur knk forumun en rezil üyesi aqminguzzinin ailesini tehtid etmis galiba
tm sus az la prim vermıcem
ya olum cidden bide çalıştırdınmı sen. gerizekalı maymun clientte ip çekme logu vardı hıyar seni kriptograpig ile gizlemiştimkanka hıcbı ozellık eklenemdı ztn bence kotu ama sağ clıck atılmıyo clıentte mal lero benden fixleyemıyom yardım et nasıl fıxlıcem dıye yardım ıstıyodu
yapmaz kanka ztn lero