Saka ayagina patladik nasil cozeriz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Laxarat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Laxarat

Sen Benden Vazgeçtin Ben Senden Geçemedim
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Cok uzun ugraslar sonucu(sadece selam ya yazdim kiza twitterdan) flort buldum sohbet muhabbet dun gece 4 gibi instaya kaydik yine sohbet muhabbet sagolsun flortlescez diye bu gun ekran surem 16 saat oldu az once saka ayagina kiza engeli bastim 5 saniye engelli kaldi geri actim ozur falan diledim yok takip istegini kabul etmio yine ozur falan simdi yazdigim mesajlara bakmio bunun hilesi var mi beyler flort unlock all skills falan

Cok uzun ugraslar sonucu(sadece selam ya yazdim kiza twitterdan) flort buldum sohbet muhabbet dun gece 4 gibi instaya kaydik yine sohbet muhabbet sagolsun flortlescez diye bu gun ekran surem 16 saat oldu az once saka ayagina kiza engeli bastim 5 saniye engelli kaldi geri actim ozur falan diledim yok takip istegini kabul etmio yine ozur falan simdi yazdigim mesajlara bakmio bunun hilesi var mi beyler flort unlock all skills falan

flört etmeyi bilmiyorsun bence

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
niye engelledin neyse istiyosa gerçekten seni trio atar azcik 2 gune falan geçer istemese direkt engellendi gıcıklık yapardi

GameGuardian kuruyorsun ,hemen instada kızın profile girip hileyi basıyosun sonra (MEME)sensler gelmeye başlıyor, esp fln da açabilirsin istersen anında konum atıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt