Şahsımda konuşulan konular üzerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu bi tık karışık gibi kimin haklı oldugunu anlayamıyon fix yemiş hileyi sattıysan sende haksızsın diger taraf bu tür söylemlerde bulunuyorlar sadece sslerle kanıtlayamazsın zaten attığın sslerde adamın sana gönderdiği paraların ssleri bi kanıt v.s birşey yok gibi

konu bi tık karışık gibi kimin haklı oldugunu anlayamıyon fix yemiş hileyi sattıysan sende haksızsın diger taraf bu tür söylemlerde bulunuyorlar sadece sslerle kanıtlayamazsın zaten attığın sslerde adamın sana gönderdiği paraların ssleri bi kanıt v.s birşey yok gibi
Dostum yanımıza geldi sourcemizi çalmaya çalıştı ve svsidenin playerptrsindeki kordinatın yaklaşık 100 hex yanındaki 16256 değerini millete ben buldum diye yutturmaya çalışan bir ucube
bu yaptığını biz 3 yıl önce yapıyorduk ve videolarıda mevcut fakat bu şahıs insanlara satmakla kalmıyor satamadığı için sadece yöntem gösteriyor ve sattığı bir kullanıcıda hata çıktı parasını iade etmedi o benim emek hakkım bilmemne felan söyledi ve bana yazdıklarnı ss leyeceğim

Sadece insanlarla 2 samimiyet kurarak ellerindeki veriyi çalmaya ve ortak olmaya çalışan para göz 2 serseri bunlar kimsenin umursamaması gerekli.

Dostum yanımıza geldi sourcemizi çalmaya çalıştı ve svsidenin playerptrsindeki kordinatın yaklaşık 100 hex yanındaki 16256 değerini millete ben buldum diye yutturmaya çalışan bir ucube
bu yaptığını biz 3 yıl önce yapıyorduk ve videolarıda mevcut fakat bu şahıs insanlara satmakla kalmıyor satamadığı için sadece yöntem gösteriyor ve sattığı bir kullanıcıda hata çıktı parasını iade etmedi o benim emek hakkım bilmemne felan söyledi ve bana yazdıklarnı ss leyeceğim

Sadece insanlarla 2 samimiyet kurarak ellerindeki veriyi çalmaya ve ortak olmaya çalışan para göz 2 serseri bunlar kimsenin umursamaması gerekli.
bir de üstüne konu açıyor rezillik ÖLFSVLDFKLSVDSLBDLLÖDFSVLÖDLÖSVLÖDSVLÖM

bir de üstüne konu açıyor rezillik ÖLFSVLDFKLSVDSLBDLLÖDFSVLÖDLÖSVLÖDSVLÖM
200 300 tl için bu işle uğraşan insanların emeklerini tehlikeye atıyor ve uriel yarın bir gün bu şahsın bilgisayarına ve kendisine zarar vermesindende çekinmiyor sadece fikirsizce ona buna atarak ve sattığınında arkasında durmayarak insanlara yalan yanlış öğretmek vs yarım yamalak felan dolandırıyor

200 300 tl için bu işle uğraşan insanların emeklerini tehlikeye atıyor ve uriel yarın bir gün bu şahsın bilgisayarına ve kendisine zarar vermesindende çekinmiyor sadece fikirsizce ona buna atarak ve sattığınında arkasında durmayarak insanlara yalan yanlış öğretmek vs yarım yamalak felan dolandırıyor
ne diyim dostum ortalık sc4mmer dolu dikkat etmek lazım hemde bazı satıcıların işlerini zorlaştırıyolar kimse kimseden alışveriş yapamıyo bunlar gibi geri kafalılar yüzünden.

ne diyim dostum ortalık sc4mmer dolu dikkat etmek lazım hemde bazı satıcıların işlerini zorlaştırıyolar kimse kimseden alışveriş yapamıyo bunlar gibi geri kafalılar yüzünden.
Anladığın için teşekkür ederim ben dua etsin yaptığını youtubeye atmadım çünkü benim karakterime ters ben o yöntemi uriele atıp fixletebilirdimde

cgde ne çok adam varya kendini rezil etmeye meraklı öyle bi konuki suçlanan adamlarda rezil oluyo suçlayanda suçlanan böyle birine güvendiği ve iletişime geçtiği için suçlayanda aklını kullanıp düzgün anlaşılır bir cümle bile yazamadığı için konuda düzen zaten 0 allah kurtarsın kardeşim profildeki kedi gibi nöbet geçirdim konuyu okurken

:doge::doge:

rezil herifin tekisin seste artık sende bizim ekiptensin diyen yetki veren sendin ben sana herhangi bir ithamda istekde bulunmadım yaptığın farmbot sourcede moba koşmayı bilmiyorum moba koşmayı öğretecek birini bul dedin bende arkadaşım biliyo ona sorarım sourcedeki eksik yeri tamamlar dedim piyasada her yerde farmbot sourcesi var sen ne ezik bi herifsin acıyorum senin haline 100 hex gerisindeki olayı ben gösterdim sana urielde geçtiğini bile bilmiyordun gördüğünde ağzın açık izledin tekrar anladım ki bu piyasada kimseye hiçbirşey verilmez çünkü gösterilen bilgiyi kendisi zaten biliyormuş gibi davranılıyor bu konu hakkında daha fazla yorum yapmama gerek yok iyi forumlar
tabi kanka en iyi sensin youtubede video yayınlandı ortaya çıktın .D
aynen kanka öyledir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt