Şahsımda konuşulan konular üzerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emiroztrk32

Bronz Üye
Öncelikle selam.Şahsımla ilgili sattığım hilenin free bir hile olduğunu,hilenin 5 dakikada bir oyundan attığı söyleniyordu forum moderatörü @NSQ inceledi konuyu çalışıyor hale getirdi.
Sattığım hile free değil bizzat kendi bulduğum kimseden yardım almadığım bir durum ve asla oyundan atmaz nsqnin kendisi bizzat şahit.
Gel gelelim benim hakkımda hileyi ücretsiz sırf sohbetini sevdiğim için gösteridiğim xxx kişisi gruptaki bazı arkadaşlara squirt hileyi benden aldı satmaya başladı gibi ithamlarda bulunmuş fotoğrafda benden istediğini görebilirsiniz.

1. Bu arkadaşın tasmalılarından biri benim hiç birşey bilmediğimi onu dolandırdığımı söylemiş.Ben bu elemana 3 adet satış yaptım 2sinin dekontunu bulabildim benim yöntemlerimi kullanıp benim hiç birşey bilmediğimi benden daha önce başladığını ve benim onu dolandırdığımı söylüyor dekont ektedir.
  2. Bu şahısa 3 adet satış yaptım benim ona sattığım ürünü gidip başkalarına satmaya başlamış benim yöntemlerimden para yemiştir.Bu arkadaş benden debugger bağlayarak pointer bulmamı istedi 1 yöntem buldum bu arkadaşa attım çalıştığını kendide gördü aradan çok kısa zaman sonra fxlendi(oyundan atmaya başladı fxde denmez) ne yapacağız şimdi diye bana sorduğunda ona telafisini yaptım ve istediği şey için biraz zaman istedim oda kabul etti amacına ulaşınca benden ücret iadesi istedi bende ücret iadesi olmayacağını yeni bulduğum methodu gösterebileceğimi söyledim sonra benim arkamdan küfürler etmeye başladığını gördüm beni arkadaşlıktan çıkarttı konu böyle kapandı.BENİM ÜRÜNÜMÜ SATIŞA ÇIKARMAK İSTEDİKLERİ İÇİN BÖYLE BİR İFTİRA ATIYORLAR ACIYORUM SİZE :d
  3. Dolandırıcılık yapacak olsam ilk 2 satışta elimdeki ürünü lisanslamadan vermezdim sekmeme ve animasyon hilelerini göstermezdim arkamdan birilerini yalamak için küfür etti beni arkadaşlıktan çıkardı bulduğum yöntemide vermedim.Kanıtları hepsinin sslerle birlikte vardır.
  4. Dolandırıcılık gibi adi bir iftiranın kimsenin yanına kâr kalmayacağını şimdiden belirteyim.İyi forumlar

CHEAT ENGİNECİ UCUBE KAYBOL source dilendiğini sourceyi çalıcağını anlayınca sana yol verdik bilinen birşeyi öğrenmişsin alt tarafı

CHEAT ENGİNECİ UCUBE KAYBOL source dilendiğini sourceyi çalıcağını anlayınca sana yol verdik bilinen birşeyi öğrenmişsin alt tarafı
aynı source bende var zaten rezil adam mob pointer bulamıyorum dedin arkadaşa yayın açtırıp baktıracaktım seninle muhattap olduguma bile üzülüyorum

Pointer bulamayanlara girdirmece şekliii

tabi kanka en iyi sensin youtubede video yayınlandı ortaya çıktın .D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt