Sahibine kilitli iPhone 11 nasıl bypass edilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByMaysa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByMaysa

Diamond Üye
İletişim
Elimde sahibine kilitli bi iPhone 11 var, Tuneskit, AnyUnlock gibi bypass yazılımları cihazın iOS sürümü yeni olduğu için bypass yapamıyor. Bunlar dışında var mıdır çözümü bilen yardımcı olabilir mi?

Sahibinden gibi yerlerde görüyorum iPhone 11 bypasslı diye, illaki vardır bu cihaza bypass yapabilecek.

Elimde sahibine kilitli bi iPhone 11 var, Tuneskit, AnyUnlock gibi bypass yazılımları cihazın iOS sürümü yeni olduğu için bypass yapamıyor. Bunlar dışında var mıdır çözümü bilen yardımcı olabilir mi?

Sahibinden gibi yerlerde görüyorum iPhone 11 bypasslı diye, illaki vardır bu cihaza bypass yapabilecek.
ios sürümü yeniyse zor bypass

çaldın demi

ali şenakar anlatıyordu youtube da onda varsa bulursun yoksa zor

guncelleme yapılmısmı
Bilmiyorum 6 ay önce elime geçti 6 aydır bı telefoncuda bugün getirdi yapamamış

ali şenakar anlatıyordu youtube da onda varsa bulursun yoksa zor
Bitane buldum onun bypassını hocam 7 dolarmış kullandığı program, en kötü onu demeyecem fakat hem 7 dolar verip hem de kısıtlı bypass yapması zaten biraz işlerin zor olduğunu gösteriyor.

Bilmiyorum 6 ay önce elime geçti 6 aydır bı telefoncuda bugün getirdi yapamamış

Bitane buldum onun bypassını hocam 7 dolarmış kullandığı program, en kötü onu demeyecem fakat hem 7 dolar verip hem de kısıtlı bypass yapması zaten biraz işlerin zor olduğunu gösteriyor.
istanbul iciysen gel güncelleme yapılmamışsa bypasslıyım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt