Sağlıkçıyım, Soruları Alayım?

Merhaba arkadaşlar
Muhabbet açma amaçlı olarak konu açıyorum. Sağlıkçıyım, hangi alan olduğunu sormayın tam olarak anlatmayacağım, ama bir çok branş hakkında bilgim vardır. (Ne alaka amk diyebilirsiniz, neredeyse hastanenin her branşında bir hocam var. Onlar ile birlikte oturduğumuz zamanlar ister istemez konuşuluyor ve bilgi sahibi oluyorum, diğer branşlar hakkında.) Sorularınızı beklerim.
11 ay önce sağ ayağımda ön çapraz bağımın koptuğunu söylediler bu teşhisten 8 ay sonra bir doktora daha gittim mr da aclnin kopmadığını sadece ön taraftan yırtıldığını söylediler, çok uzun zaman futbol ve basketbol oynadım sağ ayağımın kasları gözle görülür şekilde erimeye başladı, yırtıldığını söyleyen doktor prp ile sorunun çözülebileceğini belirtti sence ne yapmalıyım ? (ne kadar yırtıldığı hakkında bir bilgi vermedi)

Benler hangi çapa kadar silinebilir bilgin var mı
Benlerin tipi ve konumuna bağlı olarak değişebilir. Fakat vücutta iz bırakabilir.
11 ay önce sağ ayağımda ön çapraz bağımın koptuğunu söylediler bu teşhisten 8 ay sonra bir doktora daha gittim mr da aclnin kopmadığını sadece ön taraftan yırtıldığını söylediler, çok uzun zaman futbol ve basketbol oynadım sağ ayağımın kasları gözle görülür şekilde erimeye başladı, yırtıldığını söyleyen doktor prp ile sorunun çözülebileceğini belirtti sence ne yapmalıyım ? (ne kadar yırtıldığı hakkında bir bilgi vermedi)
Kusuruma bakma, kasın şuan ki durumunu görüp test etmeden bir şey diyemem. Fakat tavsiye olarak o doktoru değiştir. Uzman bir özel hastanedeki doktorlara git. Gideceğin doktoru detaylı araştır.
Hocam sigarayı nasıl bırakabiliriz, 5 senedir her hafta en az 8-9 paket sigara içiyorum bırakamıyorum bu illeti şehirde gidilmedik psikolog bırakmadım kimse bıraktıramıyor bi tavsiye ver lütfen.
Nikotin sakızlar, stresten uzak kalma yardımcı olabilir ama maalesef o konuda detaylı bir tavsiyem yok.

Kral günlük 3 4 saat uyku bazende hiç uyumuyorum gün içinde midem yanıyor normal midir ?

Reis kuzenim 31 ç*kerken omzu çıkmıştı yine yaşanırmı xd

I ran and felt pain in my left shoulder. Pain only when running It starts to hurt after running for more than 10 minutes. What is the cause? Thank you.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt