acayip sağlam global yada türk farketmez lol script önerileriziniz alabilitrmiyim ama rica ediyorum sağlam

dc ulaşabilirsinizacayip sağlam global yada türk farketmez lol script önerileriziniz alabilitrmiyim ama rica ediyorum sağlam
dc xlaeuss91 bypass yanında hediye sc veriyorum (toir veya rtx veya legendsense)acayip sağlam global yada türk farketmez lol script önerileriziniz alabilitrmiyim ama rica ediyorum sağlam
kanka kullandım onu ama pek beğenemedim ne yalan söyleyim güvende vermiyor . spoofu falan loaderda fazla kullanıcısı var ban yer kesinlikle bulegendsense var
kanka ben banlı iken bile beni oyuna sokmuştu bilmiyorum senin tercihin ben baya beğendim ama ben sadece adc oynuyordumkanka kullandım onu ama pek beğenemedim ne yalan söyleyim güvende vermiyor . spoofu falan loaderda fazla kullanıcısı var ban yer kesinlikle bu
böyle diyince içime bir serpinti geldi gidip tekrar deniyorumkanka ben banlı iken bile beni oyuna sokmuştu bilmiyorum senin tercihin ben baya beğendim ama ben sadece adc oynuyordum![]()