resimde olan dreamfancy olayları anlayıp açtı* mesajı hytra banlı değilmisin diye sordu artık kıramazsınız mesajını ardından yazdığım için birleşik gözükmüş
resimde olan dreamfancy olayları anlayıp açtı* mesajı hytra banlı değilmisin diye sordu artık kıramazsınız mesajını ardından yazdığım için birleşik gözükmüş
kızma api xxxbabapiroxxx api daha büyümemişsin xdAYNEN HEP ESKİ SÜRÜM PASTECİ VEL@LER SİZİ SIKİPFIİLD YOLUNDA
Bizim cracktenmi senin hilendenmi bu beklenirdi ?kanka hiç kimsede çalışmamış LOL
sizin yaptığınız crackten bu beklenirdi zaten xd
bizimki gayet güzel maşallah çalışıyor cracki açmayı deneyince çalışmıyor hocamBizim cracktenmi senin hilendenmi bu beklenirdi ?
kanka hiç kimsede çalışmamış LOL
sizin yaptığınız crackten bu beklenirdi zaten xd
belliydi zaten bi işi zor beceriyorlarefi loadladıktan sonra exe yi açıyorum bir tuşa basıyorum exe kapanıyor ama hiçbir şey olmuyor neden acaba ?
Aimbot Allah gibi espde lag yok Allah'tan battan spoofer yapmiyoruz cok şükür.Bizim cracktenmi senin hilendenmi bu beklenirdi ?
Dlli exenin yanına atman gerekiyorefi loadladıktan sonra exe yi açıyorum bir tuşa basıyorum exe kapanıyor ama hiçbir şey olmuyor neden acaba ?
Konuda çalışıyor tagı var ve daha demin denedim hala çalışıyor çöp hileyle alakalıbelliydi zaten bi işi zor beceriyorlar
haha herşeyi denedim sizin hileden kaynaklı haha bizimki mis gibiDlli exenin yanına atman gerekiyor
Konuda çalışıyor tagı var ve daha demin denedim hala çalışıyor çöp hileyle alakalı