rüya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smurfpro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smurfpro

Platinum Üye
1. Rüyamda bir Instagram profiline girmeye çalışırken kod gelmişti. O kodu girmeden profile erişemiyordum. Girdikten sonra ise SMS bomber atılmıştı. O gün gerçekten telefonuma SMS bomber yemiştim.

2. RAT (Remote Access Trojan) ile ilgili bir rüya görmüştüm, onu da bugün yaşadım. Konu açtım, bakabilirsiniz.

3. 18 Mart Çanakkale ile ilgili bir rüya gördüm ama nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum. 18 Mart’ta savaşın içindeydim.

bunlar şansmı

1. Rüyamda bir Instagram profiline girmeye çalışırken kod gelmişti. O kodu girmeden profile erişemiyordum. Girdikten sonra ise SMS bomber atılmıştı. O gün gerçekten telefonuma SMS bomber yemiştim.

2. RAT (Remote Access Trojan) ile ilgili bir rüya görmüştüm, onu da bugün yaşadım. Konu açtım, bakabilirsiniz.

3. 18 Mart Çanakkale ile ilgili bir rüya gördüm ama nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum. 18 Mart’ta savaşın içindeydim.

bunlar şansmı
bence hekırlar rüyalarını kontrol ediyor.

senin konularını gördükçe hayatı sorguluyorum artık sen gerçek olamazsın aw ya

Rüyada görülenleri yaşamak huzurun geleceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına delalet eder.

tabi sen yine de bunlara inanıyorsan bir doktora görünmelisin

bunlar şansmı
bende dün gece rüyamda full stack nasusla millete tek atıyodum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

bunlar şansmı
doktora görün şansi filan birak ve telefondan uzak dur

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt