marsupilamii
Silver Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @rustinyoo)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; konularımı boş yere çöpe atıyor )
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 10.09.2026)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)
BU MOD OLACAK ELEMAN ALTIN KONUSU ÇÖPE ATILDI DİYE YETKİLYİ ŞİKAYET ETTI BENIM KONUMU BOŞ YERE ÇÖPE ATIYOR NERDE ADALET HANİ BAĞIMSIZ BİR FORUMDU ? KONULARIMI BOŞ YERE ÇÖPE ATIYOR DAHA DÜN YETKİLİ OLAN MODLAR BİLE GEÇMİŞİNİ UNUTUP BOŞ BOŞ YAPTIRIM UYGULUYORLAR
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; konularımı boş yere çöpe atıyor )
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 10.09.2026)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)
BU MOD OLACAK ELEMAN ALTIN KONUSU ÇÖPE ATILDI DİYE YETKİLYİ ŞİKAYET ETTI BENIM KONUMU BOŞ YERE ÇÖPE ATIYOR NERDE ADALET HANİ BAĞIMSIZ BİR FORUMDU ? KONULARIMI BOŞ YERE ÇÖPE ATIYOR DAHA DÜN YETKİLİ OLAN MODLAR BİLE GEÇMİŞİNİ UNUTUP BOŞ BOŞ YAPTIRIM UYGULUYORLAR
Paylaşımınız forum kurallarına aykırı (troll/ima içeren içerik). Forumda art niyetli veya yanıltıcı içeriklere izin verilmemektedir. Bu nedenle konunuz çöplüğe taşınmıştır. Tekrarı halinde ceza uygulanacaktır.
Okulum Albay C. Tayyar-Nuran Oğuz Anadolu Lisesi. Biraz çekingen biriyim; yeni hayat, yeni insanlar derken her şey bana zor geliyor. Hayatı tanımak kolay olmuyor. Burada bazı kötü tipler de var gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım, kaydımı aldırmalı mıyım?
- marsupilamii
- Cevaplar: 8
- Forum: CheatGlobal Çöplüğü