Rust Ücretsiz Çalışan Makro

:yazı:
Arkadaşlar şundan bahsedeyim bunu ben yapmadım forumda daha öncesinde paylaşılmıştı fakat adam linki değiştirip virüs bulaştırmaya çalışmış sanırım ve konu kapanmıştı ben direk indirmiştim ve çalışıyordu bir problemi yoktu şuan 5 gündür kullanıyorum ve herhangi bir ban yemedim bende bunu sizlerle paylaşmak istedim

:indir:
İndirme Linki:

Virustotal Linki:

:kullan:
Programı açtığınızda sizden hassasiyetinizi soracak bunu oyun ayarlarından bakıp yazabilirsiniz yazdıktan sonra istediğiniz silah ve dürbünü seçebilirsiniz.

:resim:
3KCubU.png
teşekkurler calısor elıne saglık ban atarmı?

Virüs totalde trojen çıkıyor güvenilir mi ?

Arkadaşlar şundan bahsedeyim bunu ben yapmadım forumda daha öncesinde paylaşılmıştı fakat adam linki değiştirip virüs bulaştırmaya çalışmış sanırım ve konu kapanmıştı ben direk indirmiştim ve çalışıyordu bir problemi yoktu şuan 5 gündür kullanıyorum ve herhangi bir ban yemedim bende bunu sizlerle paylaşmak istedim

İndirme Linki:

Virustotal Linki:

Programı açtığınızda sizden hassasiyetinizi soracak bunu oyun ayarlarından bakıp yazabilirsiniz yazdıktan sonra istediğiniz silah ve dürbünü seçebilirsiniz.

3KCubU.png
tşkler kral
allah allah ciddi misin sen ? hangi sunucuda açtın kime ne yaptında ban yedin
kralsın

kullanış videosu var mı hocam %kac atıyor

Teşekkürler banda lazımda indirdim çok güzel çalışıyor

İndirme Linki:

Virustotal Linki:

3KCubU.png
knk makroyu denedim denemesinde 3 günlük ban yedim :D

rapor yerseniz her türlü ban yeme ihtimaliniz oluyor ki bazı server sahipleri pcnizi incelemek için dc çagrıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt