yıllardır rustda hile ve spoofer kullanıyorum istersen sana destek olabilirim ucuz hesap kaliteli spooferlar konusunda hiç tr piyasasına bulaşmanı önermiyorum kendim kullandığım ürünleri felan gösteririm sana komisyon kazancım felan da yok yani istiyorsan dc ekle : iamlinomerhaba ancient kullanıyorum fakat 30dakika 40 dakika bir ban yiyor hesaplar temp woofer öneriniz varmı rust için yanlış katogaride açmışım adminler düzeltirse sevinirim
bir arkadaşım kullandı fakat ban yedi hile kullanmamasına rağmen temp için de bence pahalı ben kullanmadım şahsen ama kimi kişide çalışırken kimisinde çalışmadığını idda ediyorreported.lol
3-4 müşterim aldı hepsinde de çalıştı valla bu adamlar temp işini çözmüş respect. ondan dolayı önerdim.bir arkadaşım kullandı fakat ban yedi hile kullanmamasına rağmen temp için de bence pahalı ben kullanmadım şahsen ama kimi kişide çalışırken kimisinde çalışmadığını idda ediyor
evet benim tanıdıklaırımda da çalışan var ama birisinde çalışmayınca kafamda bi soru işarti oldu valla ben şahsen kullanmadım bana gereksiz tuzlu geldi ben onun yerine farklı markalar kullanıyorum hatta şuan farklı bir markayı test etmek için perm spofer ürününü aldım mesela3-4 müşterim aldı hepsinde de çalıştı valla bu adamlar temp işini çözmüş respect. ondan dolayı önerdim.
@vroom22 sana güzel bir öneride bulunabilirmerhaba ancient kullanıyorum fakat 30dakika 40 dakika bir ban yiyor hesaplar temp woofer öneriniz varmı rust için yanlış katogaride açmışım adminler düzeltirse sevinirim
pahalı şimdi baktımreported.lol
evet benim tanıdıklaırımda da çalışan var ama birisinde çalışmayınca kafamda bi soru işarti oldu valla ben şahsen kullanmadım bana gereksiz tuzlu geldi ben onun yerine farklı markalar kullanıyorum hatta şuan farklı bir markayı test etmek için perm spofer ürününü aldım mesela
reported.lol synex exception ayrıcamerhaba ancient kullanıyorum fakat 30dakika 40 dakika bir ban yiyor hesaplar temp woofer öneriniz varmı rust için yanlış katogaride açmışım adminler düzeltirse sevinirim
trollden öte değil arkadaşın boşu patlatmış o kadar iyi çözüyor ki işi artıkbir arkadaşım kullandı fakat ban yedi hile kullanmamasına rağmen temp için de bence pahalı ben kullanmadım şahsen ama kimi kişide çalışırken kimisinde çalışmadığını idda ediyor