rust temp woofer önerisi

natasja

Platinum Üye
merhaba ancient kullanıyorum fakat 30dakika 40 dakika bir ban yiyor hesaplar temp woofer öneriniz varmı rust için yanlış katogaride açmışım adminler düzeltirse sevinirim

merhaba ancient kullanıyorum fakat 30dakika 40 dakika bir ban yiyor hesaplar temp woofer öneriniz varmı rust için yanlış katogaride açmışım adminler düzeltirse sevinirim
yıllardır rustda hile ve spoofer kullanıyorum istersen sana destek olabilirim ucuz hesap kaliteli spooferlar konusunda hiç tr piyasasına bulaşmanı önermiyorum kendim kullandığım ürünleri felan gösteririm sana komisyon kazancım felan da yok yani istiyorsan dc ekle : iamlino

bir arkadaşım kullandı fakat ban yedi hile kullanmamasına rağmen temp için de bence pahalı ben kullanmadım şahsen ama kimi kişide çalışırken kimisinde çalışmadığını idda ediyor
3-4 müşterim aldı hepsinde de çalıştı valla bu adamlar temp işini çözmüş respect. ondan dolayı önerdim.

3-4 müşterim aldı hepsinde de çalıştı valla bu adamlar temp işini çözmüş respect. ondan dolayı önerdim.
evet benim tanıdıklaırımda da çalışan var ama birisinde çalışmayınca kafamda bi soru işarti oldu valla ben şahsen kullanmadım bana gereksiz tuzlu geldi ben onun yerine farklı markalar kullanıyorum hatta şuan farklı bir markayı test etmek için perm spofer ürününü aldım mesela

perm değilde daha çok temp arıyorum format bios atmak yoruyor
evet benim tanıdıklaırımda da çalışan var ama birisinde çalışmayınca kafamda bi soru işarti oldu valla ben şahsen kullanmadım bana gereksiz tuzlu geldi ben onun yerine farklı markalar kullanıyorum hatta şuan farklı bir markayı test etmek için perm spofer ürününü aldım mesela

reported.lol synex exception ayrıca
In September of 2025 EasyAntiCheat is now hard banning GPUs
bundan ötürü rustta spoof iyice zorlaştı önerim paraya kıy piyasanın kralı reported.lol al
ama bütçe kısıtlıysa synex ve exception da bakabilirsin (exception 50/50)

bir arkadaşım kullandı fakat ban yedi hile kullanmamasına rağmen temp için de bence pahalı ben kullanmadım şahsen ama kimi kişide çalışırken kimisinde çalışmadığını idda ediyor
trollden öte değil arkadaşın boşu patlatmış o kadar iyi çözüyor ki işi artık
alistara(fp admin) bile sorsak hangi spoofer reported diyecek kıvama geldi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt