kalkmaz knk bir ihtimal raid0 atarsan kalkabilir ama kesin değilasus
raid + efi atsam kalkarmı ?
banı zaten raidli iken yedim raidi kaldırıcam serialleri farklıkalkmaz knk bir ihtimal raid0 atarsan kalkabilir ama kesin değil
hayatımda gördüğün en kötü ürünlerden biri zamanında paneline sahiptim blackswipenin eski dumplanan driverini kullanıyordu onetime olarak satıyor ama verdiği tpm bypass ucde paylasılan open src red bypass onuda düzgün yapamamıs her pc açtığında yapman gerekiyor böylede onetime olmuyor neden onetime olarak sattığını sorduğumdada onetime keylerin 1 aylık olduğunu söylemişti + olarakta keyauth kullanıyorbir arkadaşım bunu önermişti istersen dene olursa söle bende alim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
xscapex ekledc ulaş
uygun fiyatlı diye bunu kaydetmiştim knk kökten kaldırasım var hwidibanı zaten raidli iken yedim raidi kaldırıcam serialleri farklı
hayatımda gördüğün en kötü ürünlerden biri zamanında paneline sahiptim blackswipenin eski dumplanan driverini kullanıyordu onetime olarak satıyor ama verdiği tpm bypass ucde paylasılan open src red bypass onuda düzgün yapamamıs her pc açtığında yapman gerekiyor böylede onetime olmuyor neden onetime olarak sattığını sorduğumdada onetime keylerin 1 aylık olduğunu söylemişti + olarakta keyauth kullanıyor
null woof atan bir woof olsa iyi olacakta bazılarıuygun fiyatlı diye bunu kaydetmiştim knk kökten kaldırasım var hwidi