Rust Premium | Undetected (4Months+) | Windows 7 8.1 10 11

Bunu her konuya atıyorsunuz, mesaj kasmaktan başka hiç bir şey olmadığını düşünüyorum
Şu şekil mizah dediğin alet biraz 2 ucu boklu değnek olabilir ancak burada bu şakaların ve memelerin yapılması forumu daha canlı tutar ve iç bir bağlılık, kültür gibi bir statü oluşturur.

Şu şekil mizah dediğin alet biraz 2 ucu boklu değnek olabilir ancak burada bu şakaların ve memelerin yapılması forumu daha canlı tutar ve iç bir bağlılık, kültür gibi bir statü oluşturur.
ama 1 olur 2 olur ya aga son kullanma tarihi var herşeyin

mizah dediğinin bir sınırı var her satış konusuna atmak mizah değil cıvık bir spama dönüşür

ama 1 olur 2 olur ya aga son kullanma tarihi var herşeyin
Hayır. Görece kavramı karşılıklıdır.
mizah dediğinin bir sınırı var her satış konusuna atmak mizah değil cıvık bir spama dönüşür
Tipik iktidar konuşması gibi eğer sen benim değerimin mizahını yapıyorsan sıra bana gelince karşı çıkıyorsan evet sanırım herkes buradaki sıkıntıyı görebiliyor. Eğer mizahinin yapılmamasını istemiyorsan önce yapmayacaksın ve burada herhangi bir engel de yok bunun için.
Eline sağlık. Hayırlı satışlar güvenilir bir arkadaşımız :)
Bir ara lol atalım ben eve gelince😂

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt