elimde priv bir macro vardı 4 yıl öncesinde yazdırmıştım toplasan 3 kişide felan vardı kullanıyodum ama şimdi çalışıyormu onu bile bilmiyorumhileler hakkında hiçbir ek bilgim yok sadece ghubdan macro kullanıyordum fixlendi alternatif olarak kullanabileceğim yöntemler var mı varsa paylaşabilir misiniz
nasıl kullanıyordunelimde priv bir macro vardı 4 yıl öncesinde yazdırmıştım toplasan 3 kişide felan vardı kullanıyodum ama şimdi çalışıyormu onu bile bilmiyorum
oyun içi exe açıyodum silaha görenasıl kullanıyordun
İconic var lethality var başka yok şuan düzgün sonuç verenhileler hakkında hiçbir ek bilgim yok sadece ghubdan macro kullanıyordum fixlendi alternatif olarak kullanabileceğim yöntemler var mı varsa paylaşabilir misiniz
Güncel olarak çalışan nerde var kral ?hubtan araştır bak var orda crackli priv
şans eseri bir arkadaşa denk gelmiştim çoğu oyun ve programda macrosu var ud tekrardan görürsem ileteceğim bakmam lazımGüncel olarak çalışan nerde var kral ?
Reflexrust al gitsinhileler hakkında hiçbir ek bilgim yok sadece ghubdan macro kullanıyordum fixlendi alternatif olarak kullanabileceğim yöntemler var mı varsa paylaşabilir misiniz