rust hk

aimerbrom12346

Gold Üye
8 gb ramim var fakat şuan istesemde yükseltmem mümkün değil fakat grafikler ne kadar düşük olursa olsun genede 60 fps alıyorum butun fps videolarini izledim bi cozumu varmi yoksa ram yukseltmem mi gerek nasi cozerim

8 gb ramim var fakat şuan istesemde yükseltmem mümkün değil fakat grafikler ne kadar düşük olursa olsun genede 60 fps alıyorum butun fps videolarini izledim bi cozumu varmi yoksa ram yukseltmem mi gerek nasi cozerim
işlemcin ve ekran kartınıda yazsaydın keşke ama 8 gb ram sıkıntı hocam tek dual bide 8+8 yaparsan rahatlar çift slot kullanınca daha etkili bir perfonmans alırsın

rust ram'e baglı bir oyundur oyunu ssd ye kurup ram yükseltmesi yapman gerekir

yani sorun sadece ramdemi ona göre yükseltme yapıcam
hocam rustı unutsanız bile o 8 gb tek slot ram her oyunda başına dert açar artık yeni çıkan oyunlarda önerilenler 32 oluyor yani en azından 8+8 yapın rahatlasın sistem

sorun sende değil oyunda bende 32gb ram var işlemci ve ekran kartını söylemeye gerek bile yok rust serveri ne kadar dolu olursa fps kaybı o kadar cok yaşarsın zaten türk serverleri 2x 3x 5x gibi serverler full cekiyor mapde büyük hayliyle fps kaybı cok oluyor ben max 150fps gördüm rustta sabit 110-120 arası veriyor ama

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt