- İletişim
videoyu silmişsin streamableden kardeşim 2 tane sar onetapi yiyip beni göremeden ölmen üzücü olmuştubana öldükten sonra kudurup hile acıp allaha söven s4cmı diyor bunu
videoyu silmişsin streamableden kardeşim 2 tane sar onetapi yiyip beni göremeden ölmen üzücü olmuştubana öldükten sonra kudurup hile acıp allaha söven s4cmı diyor bunu
la ne alaka metronun altında afk duru yordum geldin kestin sonra yatakta dogdum kesemdeki silahları alıyordunvideoyu silmişsin streamableden kardeşim 2 tane sar onetapi yiyip beni göremeden ölmen üzücü olmuştu
yatakta doğup stashdekileri alıp beni öldürmeye çalıştın kardeşim hafızan da mı yok öldüremedin de ordala ne alaka metronun altında afk duru yordum geldin kestin sonra yatakta dogdum kesemdeki silahları alıyordun
orjinal sitesi nedir acabatürksen fun4 kullancan kardeşim
alma abicim f4 falan dalga geçiyor açtığın gibi yersinorjinal sitesi nedir acaba
harbi allaha sövenin allaha saygısı yokturbana öldükten sonra kudurup hile acıp allaha söven s4cmı diyor bunu
sg amk her gün allaha sövüon sesteharbi allaha sövenin allaha saygısı yoktur
mainden yazsana büzzük yersebu hileyi senin gibi oc evladının iyi demesi üzerine aldım 5 dkda bir 10 dkdır bir oyundan atıyor daha 20 dk oynuyamadım