Rust Hile

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oluk

Diamond Üye
Anlık olarak Rust Hilesi Arıyorum Aktif Kullandığınız Hileleri Şiddetle Merak Ediyorum Ve Satın Almak İstiyorum + Olarak Easy Beast Club Nasıldır?

Bitane konuda önermişti birisi rust hilesi hatırladığım kadarıyla

Bekle bakim eğer bulabilirsem

HarmanCheats ve EtherealCheats önerilmiş adam ban yememiş başka bir hileye gectiginde ise ban yemiş bende onun yalancısıyım bı öneri olarak bakabilirsiniz

Bekle bakim eğer bulabilirsem

HarmanCheats ve EtherealCheats önerilmiş adam ban yememiş başka bir hileye gectiginde ise ban yemiş bende onun yalancısıyım bı öneri olarak bakabilirsiniz
eyvallah hocam sağolun ethereal resel birisi zaten ordan disconnect almıştır büyük ihtimalle disconnectte bayadır güncelleniyor diye gözüküyor o yüzden başka bir hile arayışına geçtim yinede sağolun sizinde bildiğiniz hile varsa söyleyebilirsiniz

eyvallah hocam sağolun ethereal resel birisi zaten ordan disconnect almıştır büyük ihtimalle disconnectte bayadır güncelleniyor diye gözüküyor o yüzden başka bir hile arayışına geçtim yinede sağolun sizinde bildiğiniz hile varsa söyleyebilirsiniz
Valla reis rust oynamadigim için önerilen hileleri görürsem soyleyebilirim sadce

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt