dostum bulabildin mi güzel bir hile acabaAnlık olarak Rust Hilesi Arıyorum Aktif Kullandığınız Hileleri Şiddetle Merak Ediyorum Ve Satın Almak İstiyorum + Olarak Easy Beast Club Nasıldır?
hocam hangi konu acaba söylerseniz çok makbule geçerBitane konuda önermişti birisi rust hilesi hatırladığım kadarıyla
eyvallah hocam sağolun ethereal resel birisi zaten ordan disconnect almıştır büyük ihtimalle disconnectte bayadır güncelleniyor diye gözüküyor o yüzden başka bir hile arayışına geçtim yinede sağolun sizinde bildiğiniz hile varsa söyleyebilirsinizBekle bakim eğer bulabilirsem
HarmanCheats ve EtherealCheats önerilmiş adam ban yememiş başka bir hileye gectiginde ise ban yemiş bende onun yalancısıyım bı öneri olarak bakabilirsiniz
Valla reis rust oynamadigim için önerilen hileleri görürsem soyleyebilirim sadceeyvallah hocam sağolun ethereal resel birisi zaten ordan disconnect almıştır büyük ihtimalle disconnectte bayadır güncelleniyor diye gözüküyor o yüzden başka bir hile arayışına geçtim yinede sağolun sizinde bildiğiniz hile varsa söyleyebilirsiniz
tamamdır sağolunValla reis rust oynamadigim için önerilen hileleri görürsem soyleyebilirim sadce