Arıyorum Rust Hile

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gambling
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gambling

Gold Üye
Ticaret Puanı:
  0 / 0
Merhaba, 1 günlük hile arıyorum, satan veya elinde olan var mı acaba

Yok teşekkürler, sadece açtığım tek bir özellik ile oynayıp ban yedikten sonra bir anlamı kalmıyor sattığın hilenin.
Kim bilir ne yaptın arkadaşım bile offi swlerden ban yiyip ertesi günü uçmadı halada oynuyo 5 gün geçti aradan

Kim bilir ne yaptın arkadaşım bile offi swlerden ban yiyip ertesi günü uçmadı halada oynuyo 5 gün geçti aradan
Dostum sadece maden wh'si açıp nasıl ban yiyebilirim, saçma bir açıklama yapma lütfen. Rage oynasam niye böyle bir şey söyleyeyim kafan mı güzel ne kullanıyorsun?

ben arbit ve disconnect kullandım arbiti önermiyorum. disconnect'i de ban yemeyi göze alıyorsan kullanabilirsin güzel özellikleri vardı bu üstte yazan taksim delisi arkadaşla ticaret yapmanı da önermiyorum

ben arbit ve disconnect kullandım arbiti önermiyorum. disconnect'i de ban yemeyi göze alıyorsan kullanabilirsin güzel özellikleri vardı bu üstte yazan taksim delisi arkadaşla ticaret yapmanı da önermiyorum
Arkadaştan aldım ve sadece madenleri görmek için wh açtım ertesi gün pc yi açtığımda pat diye ban bildirimi düştü.

Arkadaştan aldım ve sadece madenleri görmek için wh açtım ertesi gün pc yi açtığımda pat diye ban bildirimi düştü.
ben arkadaşın boş yapması, güven vermemesi ve dediği fiyattan satmaması sebebiyle orijinal sitesinden aldım 2 gün sonra ban yedim ama rage oynadım o yüzden legit oynayışta ban yedirir mi bilmem

ben arkadaşın boş yapması, güven vermemesi ve dediği fiyattan satmaması sebebiyle orijinal sitesinden aldım 2 gün sonra ban yedim ama rage oynadım o yüzden legit oynayışta ban yedirir mi bilmem
Valla dediğim gibi hocam bana sadece 1 günlük gerekiyor adam akıllı bir yer var ise oradan alacağım, önerdiğin var mı?

Valla dediğim gibi hocam bana sadece 1 günlük gerekiyor adam akıllı bir yer var ise oradan alacağım, önerdiğin var mı?
eğer oyuncusteroidi fixlenip satışa tekrardan sunulduysa bakabilirsiniz. Onun dışında oyunum 30dkda bir çöksün çoğu özellik çalışmasın bilgisayar mavi ekran yesin sıkıntı yok derseniz arbit alabilirsiniz benim deneyimlerim bu kadar çok öneri yapamıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt