İnternal mı external mı? Ben de şu oyuna hile yapmayı düşünüyorum ama değerleri okumuyor 0 döndürüyor sürekli hep bir rust hilesi geliştirmek istemiştim
yakında konusunu açıcam burda eğer ilgileniyorsan discord:mryasin
Proje External Rustda Proje Geliştirmek Kolay Değilİnternal mı external mı? Ben de şu oyuna hile yapmayı düşünüyorum ama değerleri okumuyor 0 döndürüyor sürekli hep bir rust hilesi geliştirmek istemiştim
kral ben seni takip ediyorum diğer platformdada orada artık çok aktif değil gibisinProje External Rustda Proje Geliştirmek Kolay Değil
rustta hile için çok para bayılman lazım kankim 400 bütçe ile aradığını bulamazsın bulsanda ban yersin hemenbeyler rust hile lazım çok acil haftalık olursa iyi olur legit esp bide hafif sekmemem oynicam bütçe maks 400
ödeme itemsatıştan olacak
eskisi gibi türk forumlarında takılmıyorum arada buraya giriyorum sadecekral ben seni takip ediyorum diğer platformdada orada artık çok aktif değil gibisin
tr formu degil ya bilinmeyenhileler varyaeskisi gibi türk forumlarında takılmıyorum arada buraya giriyorum sadece
kanka en baba hileyi kullandım ban yedim hayatımın en büyük pismanliklarindan birisidir tavsiye etmiyombeyler rust hile lazım çok acil haftalık olursa iyi olur legit esp bide hafif sekmemem oynicam bütçe maks 400
ödeme itemsatıştan olacak