Satıyorum Rust External - Solution Software

sana söyle söyleyeyim diğer kullanıcılar gibi boklamaya çalışmıyorum yardım etmek istiyorum konuşma tarzımdan yanlış anlaşılma olmasın lütfen

9 aylık rust hile macerama dayanarak söylüyorum

norecoil i kaldır slient aim ekle norecoili görebiliyor, madenleri ekleyebilirsin,sandıkları ekleyebilirsin basit ve sade olmuş zaten beğendim ürününü ama norecoildir makrodu sakın ekleme
Proje 1 haftalık ilk kez yapıyorum rustta yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum :crycat:

Gayet tatlı olmuş. Sadece ImGui tasarımını biraz daha modern hale getirmeni öneririm. Onun dışında ESP çizimleri biraz eski nesil duruyor. Daha yumuşak hatlara sahip, modern bir ESP tasarımı çok daha şık görünecektir. Hayırlı satışlar dilerim.

Gayet tatlı olmuş. Sadece ImGui tasarımını biraz daha modern hale getirmeni öneririm. Onun dışında ESP çizimleri biraz eski nesil duruyor. Daha yumuşak hatlara sahip, modern bir ESP tasarımı çok daha şık görünecektir. Hayırlı satışlar dilerim.
dc verirmrisin

Son düzenleme:
External üründür, rust da yaptığım ilk proje o yüzden aman aman bir şey beklememek lazım
Özellikler vs. videoda

✅ 02/08/2026 Güncel olarak algılanmamıştır
🔧 Herhangi bir sorun olduğunda veya oyuna güncelleme aldığında en fazla 24 saat içinde güncellenir
💸 Fiyatlar: Haftalık 500TL - Aylık 1500TL ( günlük veya sınırsız yoktur )
💳 Ödeme Yöntemleri: IBAN - Online Satış Sitesi - BTC,LTC,USDT - Binance Hediye Kartı
:discord:
İletişim: - solutionsoftware
🌐Site:

📹 Ürün hakkında video ve görseller:

Egkd1R.md.png
EgkHwc.png
EgkCpH.md.png
EgkTv3.png

İyi satışlar, menüler sade ve güzel olmuş.

External üründür, rust da yaptığım ilk proje o yüzden aman aman bir şey beklememek lazım
Özellikler vs. videoda

✅ 02/08/2026 Güncel olarak algılanmamıştır
🔧 Herhangi bir sorun olduğunda veya oyuna güncelleme aldığında en fazla 24 saat içinde güncellenir
💸 Fiyatlar: Haftalık 500TL - Aylık 1500TL ( günlük veya sınırsız yoktur )
💳 Ödeme Yöntemleri: IBAN - Online Satış Sitesi - BTC,LTC,USDT - Binance Hediye Kartı
:discord:
İletişim: - solutionsoftware
🌐Site:

📹 Ürün hakkında video ve görseller:

Egkd1R.md.png
EgkHwc.png
EgkCpH.md.png
EgkTv3.png

aylık fiyatı baya iyi sakın artırmayın bence hata yaparsanız hem müşteri kaybedersiniz

abim yapmış yine yapıcağını iyi satışlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt