İşin diğer tarafında 300tl var hocam her seferinde para kaybetmek var.denemekten zarar gelmez
Hocam büyük ihtimal kaldırırsın arkadaşım hiç bir şeyini değiştirmeden çözmüştü hatırlayamıyorum nasıl yaptı ama amidewin ile çöze bilirsin gibi işine daha fazla garantiye almak istiyorsan hocam yanına bir tane de spoofer almanı öneririm.Merhaba rust'dan ban yedim, aradan tam 1 ay 1 gün geçti, Geçen gün yeni bir ssd ve ram e geçiş yaptım. Eski ssd ve ramlerim yok bir tek ekran kartım, cpu ve anakartım var banımı amidewin yaparak kaldırabilir miyim? anakartım asus.
Tam olarak sadece anakart mı atıyor anlamadım ve sınırsız atıyor süreli de değilHocam büyük ihtimal kaldırırsın arkadaşım hiç bir şeyini değiştirmeden çözmüştü hatırlayamıyorum nasıl yaptı ama amidewin ile çöze bilirsin gibi işine daha fazla garantiye almak istiyorsan hocam yanına bir tane de spoofer almanı öneririm.
Hocam valla yanlış hatırlamıyorsam benim arkadaşım amidewin kullanmıştı bir de başka uygulamalarda ama ssd ile ram i değiştirmişsiniz zaten siz bu yüzden amidewin kullanmanız yetecektir diye düşünüyorum.Tam olarak sadece anakart mı atıyor anlamadım ve sınırsız atıyor süreli de değil
Geri dönüş yapıldı kabul edin.Tüm çözümler için lincoln#6838
spoof falan satın alma eac diske atıyor diye biliyorum temiz bir formatla banın kalkmış olacaktır heraldeGeri dönüş yapıldı kabul edin.