ahmet121315
Diamond Üye
Hile çalışıyor fix yedigi felan yok.Çalışmıyor Diyorum Yorum Yapmak İçin Yorum Yapıyorlar
Hile çalışıyor fix yedigi felan yok.Çalışmıyor Diyorum Yorum Yapmak İçin Yorum Yapıyorlar
Oynayışına baglı.hocam kaç saat götürür
hocam güncellemeyi tüm gece bekledim görmemişim farklı biyerden gelmişti aimbotu kötüydü inşallah burdaki güzeldir daha yeni uyandım :/Son gelen yamaya güncellendi konudan tekrar indiriniz.
Oynayışına baglı.
Onesway öyle zaten, sadece ESP ve no sway oynuyorum. O şekil kullan gerisi boş. Bowda ara sıra pSilent işe yarıyor o kadar.hocam güncellemeyi tüm gece bekledim görmemişim farklı biyerden gelmişti aimbotu kötüydü inşallah burdaki güzeldir daha yeni uyandım :/
5 dakika sonradan yazıyorum aynısıymış , hocam bi 5dk daha oldu yine editliyorum mesajıda güzel ayarları söyleyebilirmisiniz aimbot için dün gece açtıgımda aşırı kötüydü mermi gitmiyodu adamlara
hocam oneswayı bıraktım şuan omegacheatsin paralısını aldım onu kullanıyorumOnesway öyle zaten, sadece ESP ve no sway oynuyorum. O şekil kullan gerisi boş. Bowda ara sıra pSilent işe yarıyor o kadar.
discorddan ulaş yardımcı olayımaga nasıl rust Crâck indirebilirim