utkuarslan258
Normal Üye
Video gonderebilirsen daha hizli cozume kavusturabilirim. Onun disinda patcheri actiktan sonra ve islemler bittiginde, oyunu acin daha sonra hileyi acin ve giris yapin.
Video gonderebilirsen daha hizli cozume kavusturabilirim. Onun disinda patcheri actiktan sonra ve islemler bittiginde, oyunu acin daha sonra hileyi acin ve giris yapin.
Hocam rusta girip açınca rusttan çık diye uyarı geliyor çıkınca da yine videodaki gibi oluyor.Keske videoyu atmadan once mesajimi kontrol etseydin.
Patcheri actiktan sonra ve islemler bittiginde, oyunu acin daha sonra hileyi acin ve giris yapin.
Benim cektigim videodaki gibi yapar misin?Hocam rusta girip açınca rusttan çık diye uyarı geliyor çıkınca da yine videodaki gibi oluyor.
servera girmeden yaptım video uzun olmasın diye servera girince de aynı oluyor.
girince de aynı oldu amaServere girdikten sonra acman gerek, @ArbitSoftware oyle yazmis.
Bilgisayarina restart at islemleri tekrarla. TXT dosyasini oku.girince de aynı oldu ama
Yok hocam olmadı, benden kaynaklı sanırım artık yoruldum uğraşamayacağımBilgisayarina restart at islemleri tekrarla. TXT dosyasini oku.