RUST CHEAT Crâcked by d4ft (Basit Özellikler)

dostum hilem cracklenince aşşağılıkmı oluyorum ben beyninde bi problem var senin herhalde zeka geriliği fln yok dimi?
aşağılık olman için senin birşey yapmana gerek yok daha aşağı birisi yok zaten beyin konusuna gelirsek de kendine bu kadar güvenmeni anlamıyorum yaptığın herşeyde bir imgui geçirip hiçbir şey yapmadan satmaya çalışıyorsun bari aklını kullanıp 3 -5 bişeyi kendin kodla aptal

aşağılık olman için senin birşey yapmana gerek yok daha aşağı birisi yok zaten beyin konusuna gelirsek de kendine bu kadar güvenmeni anlamıyorum yaptığın herşeyde bir imgui geçirip hiçbir şey yapmadan satmaya çalışıyorsun bari aklını kullanıp 3 -5 bişeyi kendin kodla aptal
bak güzel kardeşim benim kodlama bilgim eksik diye Crâck yedim diye ben veya herhangi biri aşağılık olmuyor ama sen bu sebepten dolayı birine aşağılık diyorsan sen aşağılık bir insansın...

bak güzel kardeşim benim kodlama bilgim eksik diye Crâck yedim diye ben veya herhangi biri aşağılık olmuyor ama sen bu sebepten dolayı birine aşağılık diyorsan sen aşağılık bir insansın...
Crâck yedin kabullen o zaman kullanamazsınız artık falan filan diye boş gevezelik yapacağına git kendini geliştir

hilenin çalışıp çalışmadığını kontrol ettinmiki konuşuyorsun?
Mapper ve Driver'ı Discord'tan yükleyecek kadar acemi olduğunu düşünmemiştim. Fakat curl sağolsun bilgisayarıma kaydetmiş. Patcher'i güncelleyip konuyu güncelleyeceğim, teşekkür ederim!

noldu knk
hile yi güncelleyemedin hala
Tekrar kontrol ettiğimde sorun bulamadım. Offsetleri GitHub sayfandan çekiyorsun ve driverler ise sanırım bellekten çıkarılıyor, zaman bulamadığım için bakamıyorum. Birisi hileyi test edip kontrol edip geri dönüş sağlarsa, zaman bulduğumda bakacağım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt