rage ürünler kullanırsan banlanırsınArkadaşlar rusttan ban yeme olasılığımız ne yani hile açınca tamamen ban yiyormusun benm 1klık hesap var o gitmesn die soyluyorum farklı hesaptan acsam sadece o steam hesabımı ban yer ne olur oluru ne bunun
yaniş bunu biliyorum lakin mesela harman cheat alıcam guvenilir olup olmadıgını bilmiyorum lakin mesela ban yesek sadece hesap banımı yeriz ben diğer steam hesabıyla girsem sonradan o hesapta ban yermi valo gibirage ürünler kullanırsan banlanırsın
harman cheat gibi public yerlerden alım yapmanı önermem çok fazla ordan satın alıp banlanan müşterim varyaniş bunu biliyorum lakin mesela harman cheat alıcam guvenilir olup olmadıgını bilmiyorum lakin mesela ban yesek sadece hesap banımı yeriz ben diğer steam hesabıyla girsem sonradan o hesapta ban yermi valo gibi
siz neresini oneririsinzharman cheat gibi public yerlerden alım yapmanı önermem çok fazla ordan satın alıp banlanan müşterim var
peki şeyi sorucam ban yesek nakart banı gibi bişemi olutyor yani ne yapsanda heryerden banmı yiyirosunb yoksa lol gibi ne bilim cs gibi sadece hesap banımı yiyiyorsnzdiscord.gg/btgprivate
spoofer vb gerekiyor ben daha hiç ban yemedim crx dm den yazarsın yardımcı olur sanapeki şeyi sorucam ban yesek nakart banı gibi bişemi olutyor yani ne yapsanda heryerden banmı yiyirosunb yoksa lol gibi ne bilim cs gibi sadece hesap banımı yiyiyorsnz
dc ye baktm lakin benim gibi bir öğrenci evet öğrenciyim haftalık 50 dolar biraz fazla değilmi sizcespoofer vb gerekiyor ben daha hiç ban yemedim crx dm den yazarsın yardımcı olur sana
private bir ürün daha ucuzunu bulabilir misin bulursun ama 2-3 gün sonra banlanınca hesab ve spoofer parası vericeksin bunda banlanmadan oynuyorsundc ye baktm lakin benim gibi bir öğrenci evet öğrenciyim haftalık 50 dolar biraz fazla değilmi sizce
sınırsız yokmu peki uni oldugum içn yılda anca 3 ay fln geliom yani geldiğimde ise 1 hafta 1 ay gibi bir usre kalıyorum lifetime yokmuprivate bir ürün daha ucuzunu bulabilir misin bulursun ama 2-3 gün sonra banlanınca hesab ve spoofer parası vericeksin bunda banlanmadan oynuyorsun