RUST BAĞIMLILIĞI (YARDIM)

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN KENDİMİ DURDURAMIYORUM.

YAKLAŞIK 3 AYDIR SADECE RUST OYNUYORUM SABAH ÖĞLE AKŞAM SUNU WIPE YİYOR HERŞEYİ BAŞTAN YAPIYORUM SONSUZ DONGÜYE GİRDİM LÜTFEN YARDIM EDİN ÇIKAMIYORUM OYUNDAN

BİLDİĞİNİZ BİR YÖNTEM VARMIDIR BUNU AZALTMAK İÇİN.
şimdi kardeşim bu olaya tanı koymamız için senin rustu hileli mi hilesiz mi oynadığını öğrenmemiz gerekiyor

YAKLAŞIK 3 AYDIR SADECE RUST OYNUYORUM SABAH ÖĞLE AKŞAM SUNU WIPE YİYOR HERŞEYİ BAŞTAN YAPIYORUM SONSUZ DONGÜYE GİRDİM LÜTFEN YARDIM EDİN ÇIKAMIYORUM OYUNDAN

Tek çözüm İntih4r 😓

Ulan çok merak ediyordum şu oyunu ayvayı yeidm sdfgsdg

kardeşim rustu hilesiz oynuyorsan devam et güzelce oyna oyununu hileyle oynuyorsan rust hesapları 2000 liraya kadar cebinden cikar hirs yapiyorsun sonra devam ediyorsun sonra gene ban gene devam sonra gibgibsonun anasina avradina sovuyorsun sonra vdf dosyalarini silip tekrar ban yiyon sonra camdan assa atliyon

TR 3x gir keyif bırakmazlar kasılmayıp Bi amaç olmadan kapıda pusma evinin yanına roof çekip kapına bakma wipe yediği dakika çivi tabancası alevli ok basıp miniyle dolaşan ucubeler ben böyle çözdüm bağımlılığımı

6k saati olan ve oyunu bırakan birisi olaraktan rust hayatını bitirir erkenden bırak çünkü gerçekten ayrı bir kafası var herşey loop'a giriyor ama yinede bırakamıyorsun en son hwid yedirdim ana pc ye ondan beri çok oynamıyorum malûm 307Tl olunca (120 TL piyasada var şu an baktım)

Biraz dışarı çıkıp sosyal aktivite gerçekleştirmeni öneririm evde bulunduğun sürece sıkılıp sıkıldıkça da bu döngüye devam edeceksin :)

eğer bu kadar bağımlı olduysan pcye biraz ara vermen gerekicek

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt