RUST BAĞIMLILIĞI (YARDIM)

RecoXD

Diamond Üye
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN KENDİMİ DURDURAMIYORUM.

YAKLAŞIK 3 AYDIR SADECE RUST OYNUYORUM SABAH ÖĞLE AKŞAM SUNU WIPE YİYOR HERŞEYİ BAŞTAN YAPIYORUM SONSUZ DONGÜYE GİRDİM LÜTFEN YARDIM EDİN ÇIKAMIYORUM OYUNDAN

BİLDİĞİNİZ BİR YÖNTEM VARMIDIR BUNU AZALTMAK İÇİN.

bilgisayarı sat hocam kökten kurtul :) geçmiş olsun

Rustu bugun satin aldim ve suan indirmeye koydum umarim buna donusmem

bak abi masaüstüyse arkaya geliyosun orda kalın bir kablo var bıçakla kes bağımlılık falan kalmıyor

valorant için aynısını diyordum sonra bir anda gitti hevesim. Şu an sen prime dönemlerindesin :Dd

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kim başlattı acaba

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN KENDİMİ DURDURAMIYORUM.

YAKLAŞIK 3 AYDIR SADECE RUST OYNUYORUM SABAH ÖĞLE AKŞAM SUNU WIPE YİYOR HERŞEYİ BAŞTAN YAPIYORUM SONSUZ DONGÜYE GİRDİM LÜTFEN YARDIM EDİN ÇIKAMIYORUM OYUNDAN

BİLDİĞİNİZ BİR YÖNTEM VARMIDIR BUNU AZALTMAK İÇİN.
rusta başlayınca bırakamazsın naparsan yap yine kendine çekiyo

En son rustı 5,5-6k saatlik hesabım vac yediğinde oynamıştım. Günümün 10/9'unu rustta harcadığımdan dolayı sosyal hayatım tamamen bitik, derslerim boka sarmıştı o dönem. Oyunu bırakmamdaki tek sebep sanırım vac ban yemem oldu. Çok geç olmadan oyunu sal ya da arada bir haftalık wipelara arada bir gir. Eğer sen oynamayı bırakmazsan belki 2 sene sonra belki de bir kaç ay sonra eskisi gibi oyunun sarmadığını farkedeceksin. Rust oynamak kendine mental olarakta fiziksel olarakta zarar vermekten başka bir şey değil.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt