Runner Fivem Hilesi Dolandırıcılığı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bir ss de parayı Vivo arkadaşa attın galiba ve o arkadaşın videoda CG hesabı varmış mature diye oradan yola koyulsanız konusu olmasa bile bir şeyler yapamazlar mı yönetim ekibi ?
yani 200 dolar umrum da değil maksat başkaları da tokat yemesin gören görsün bu konuyu amaç bu dost

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
6 ay kapalı durduğu sürede iade istemedin mi hiç kral
kanka para iadesi istemedim ürünü teslim alacaksın diye beklettiler beklettiler işte zaten o bekleme süresi sözde update gelecekti o yüzden.

kanka para iadesi istemedim ürünü teslim alacaksın diye beklettiler beklettiler işte zaten o bekleme süresi sözde update gelecekti o yüzden.
kanki tamam da 1 ay hadi 2 ay beklersin yarım yıl beklemişsin saçma değil mi biraz

kanki tamam da 1 ay hadi 2 ay beklersin yarım yıl beklemişsin saçma değil mi biraz
sürekli oldugu ıcın bu durum 1-2 kez daha yasandı bakıma giriyordu zaten sürekli ondan bir şey demedim.

Merhaba, Ben Vivo, konuyu şimdi gördüm bir arkadaş iletti, kısa bir yorum yapıcağım, Runner hiç bir zaman 5-6 ay bakıma girmedi, Runner tam olarak 1 yıl faaliyet verdi benim yetkimin altında. Sadece benim yönettiğim zaman son 2 ay iletişim sorunları yaşanıyordu ama program çalışıyodu. Ben yazın ortasında projeyi devrettim ve halen devrettiğim kişiler yönetiyor, + olarak lifetime hile alıyorsunuz, buda ömür boyu anlamına geliyo, ben runnerı saldığıma göre ömür boyu bitmiş oluyor, birinin hakkı kaldıysa dm den ulaşıp iadesini alabilir veya sorununu yeni sahipler ile cözebilir. Kimse herhangi bir sanal ortamda beni para göz olarak tanımlayamaz, bu piyasadaki fiyatları ben belirledim ve her zaman fiyatlar bütçe dostuydu, kimsenin fiyatlar hakkında şikayeti yoktu, privlerin 100 dolar olduğu zamanı hatırlatırım hater arkadaşlara, ben bıraktıktan sonra fiyatlar artmış, var mı şuan 100-200 dolarak priv alabilen? Ben gece mi gündüzümü harcadığım işi kimseye yedirmem, kendimde ghostlamam, cevabım bellidir.

Iyi forumlar, uzun zaman olmuş forumlara yazı yazmayalı :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt