Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selam ben runnerı en vivo yönetirken 200 dolara private almıştım ekstradan 50 veyahut 100 dolar göndermiştim pek hatırlamıyorum neyse, bir ara runner 5-6 ay kapalı kaldı bende en son ticketa yazdım sc4m mı atıyorsunuz diye sonra beni banladı admin sonra en vivoya yazdım böyle böyle diye oda bana runner el değiştirdi dedi sonra başka bir hesaptan ticket açtım ben banlandım falan fistan diye ilk ticketımı kapattılar banladılar 1 hafta sonra başka hesaptan tekrar ticket actım banlanan hesabın id attım bu sefer blacklist falan dediler bende konuyu anlattım aynen böyle dedim benim zaten private build üyeliğim vardı teslim alabilir miyim el değişmiş dedim onlar da runner+ geçtik el değişti runner dediler bende ee dedim onlar da tekrar satın almanız lazım dediler şimdi de eski sahibi en vivo mesajlarıma dönmüyor ki el değiştiğini de düşünmüyorum boş kolpa atıyorlar fazladan 6k ceplerine koymak için satın alacak kişilerin bilgisi olsun bu kişilere güven olmaz zaten private diye aldık 5-6 ay bakım oldu şimdi de teslim etmiyorlar boş adamlar yani. KELİME OYUNU YAPARAK ADAM S1KMENİN PEŞİNDELER KISACA
Kanıtlar :
Kanıtlar :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir