RULE 7 Cheats Rezilliği

Yeni bir hile çıkmıştı denemek için almak istedim ve ticket açtım ve parayı attım ben başka bir sunucuda olduğum için paramı aldı ve keyimi falan vermedi bunu yaptıktan sonrada banladı

Alacaksanız burdan almayın!
gecmiş olsun hocam 600 tl boş bir para artık ama böyle kansızlara gitmesi üzüyor

Forumu ilgilendiren bir durum göremiyorum bir dahaki sefere forumda satış konusu bulunan kişilerinden alırsanız daha sorunsuz hizmet alabilirsiniz.

Yeni bir hile çıkmıştı denemek için almak istedim ve ticket açtım ve parayı attım ben başka bir sunucuda olduğum için paramı aldı ve keyimi falan vermedi bunu yaptıktan sonrada banladı

Alacaksanız burdan almayın!

Guccio Konuyu çözdü Alacak verecek kalmadı arkadaşla
çokta doğru yapmış kendisi eğer yaptı ise bile daha düne kadar adam ile uğraşıyordunuz farkındaysanız sende dahil eren bey uzak dur gözüm görmesin seni

Hocam bi almadan önce adamlara soru sorsaydınız, cg'de sorup soruştursaydınız bu devir'de böyle çok kolay dolandırılırsınız.
adamlar d0landırıcı felan değil merak etme bunlarla ayrı olayı vardı kendisinin normalde dolandırmaz kimseyi şuanda çokta iyi yapmış dün yaşananları öğrendikten sonra bende burda ereni suçlu buluyorum o yüzden sende kötüleyecek başka birisini bul

adamlar d0landırıcı felan değil merak etme bunlarla ayrı olayı vardı kendisinin normalde dolandırmaz kimseyi şuanda çokta iyi yapmış dün yaşananları öğrendikten sonra bende burda ereni suçlu buluyorum o yüzden sende kötüleyecek başka birisini bul
Konu Sahibi öyle yazdığı için öyle yazdım dost. Kötülemek için yazılmış bir yorum değil.

çokta doğru yapmış kendisi eğer yaptı ise bile daha düne kadar adam ile uğraşıyordunuz farkındaysanız sende dahil eren bey uzak dur gözüm görmesin seni
Doğru yaptığı şeyi söyler misin madem aralarında sorun var ürünü satmaz sunucusundan banlar geçer parayı alıp banlamak nedir d0landırıcı olmadığını idda ediyorsa parayı iade edebilir :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt