Qimptoven
Gold Üye
yeni uyanmıştım kafam dağınıktıHocam bi almadan önce adamlara soru sorsaydınız, cg'de sorup soruştursaydınız bu devir'de böyle çok kolay dolandırılırsınız.
yeni uyanmıştım kafam dağınıktıHocam bi almadan önce adamlara soru sorsaydınız, cg'de sorup soruştursaydınız bu devir'de böyle çok kolay dolandırılırsınız.
600₺ Az bir para değil yani bu devirde hocam geçmiş olsun.yeni uyanmıştım kafam dağınıktı
allaha şükür kazancımız var hocam teşekkür ederim yinede600₺ Az bir para değil yani bu devirde hocam geçmiş olsun.
gecmiş olsun hocam 600 tl boş bir para artık ama böyle kansızlara gitmesi üzüyorYeni bir hile çıkmıştı denemek için almak istedim ve ticket açtım ve parayı attım ben başka bir sunucuda olduğum için paramı aldı ve keyimi falan vermedi bunu yaptıktan sonrada banladı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Alacaksanız burdan almayın!
çokta doğru yapmış kendisi eğer yaptı ise bile daha düne kadar adam ile uğraşıyordunuz farkındaysanız sende dahil eren bey uzak dur gözüm görmesin seniYeni bir hile çıkmıştı denemek için almak istedim ve ticket açtım ve parayı attım ben başka bir sunucuda olduğum için paramı aldı ve keyimi falan vermedi bunu yaptıktan sonrada banladı
Alacaksanız burdan almayın!
Guccio Konuyu çözdü Alacak verecek kalmadı arkadaşla
adamlar d0landırıcı felan değil merak etme bunlarla ayrı olayı vardı kendisinin normalde dolandırmaz kimseyi şuanda çokta iyi yapmış dün yaşananları öğrendikten sonra bende burda ereni suçlu buluyorum o yüzden sende kötüleyecek başka birisini bulHocam bi almadan önce adamlara soru sorsaydınız, cg'de sorup soruştursaydınız bu devir'de böyle çok kolay dolandırılırsınız.
Konu Sahibi öyle yazdığı için öyle yazdım dost. Kötülemek için yazılmış bir yorum değil.adamlar d0landırıcı felan değil merak etme bunlarla ayrı olayı vardı kendisinin normalde dolandırmaz kimseyi şuanda çokta iyi yapmış dün yaşananları öğrendikten sonra bende burda ereni suçlu buluyorum o yüzden sende kötüleyecek başka birisini bul
çokta doğru yapmış kendisi eğer yaptı ise bile daha düne kadar adam ile uğraşıyordunuz farkındaysanız sende dahil eren bey uzak dur gözüm görmesin seni
Doğru yaptığı şeyi söyler misin madem aralarında sorun var ürünü satmaz sunucusundan banlar geçer parayı alıp banlamak nedir d0landırıcı olmadığını idda ediyorsa parayı iade edebiliradamlar d0landırıcı felan değil merak etme bunlarla ayrı olayı vardı kendisinin normalde dolandırmaz kimseyi şuanda çokta iyi yapmış dün yaşananları öğrendikten sonra bende burda ereni suçlu buluyorum o yüzden sende kötüleyecek başka birisini bul