RULE 7 Cheats Rezilliği

Qimptoven

Gold Üye
Yeni bir hile çıkmıştı denemek için almak istedim ve ticket açtım ve parayı attım ben başka bir sunucuda olduğum için paramı aldı ve keyimi falan vermedi bunu yaptıktan sonrada banladı

Alacaksanız burdan almayın!

Guccio Konuyu çözdü Alacak verecek kalmadı arkadaşla

Son düzenleme:
Yeni bir hile çıkmıştı denemek için almak istedim ve ticket açtım ve parayı attım ben başka bir sunucuda olduğum için paramı aldı ve keyimi falan vermedi bunu yaptıktan sonrada banladı

Alacaksanız burdan almayın!
şikayetci olduğunuz kişinin forumdaki adını ekler misiniz konuya olayın yaşandığı tarih ve olayı kısa şekilde anlatım geçin

burada cheatglobalin yapacağı birşeyi yok yani üye ismi filan varsa banlanır diye düşünüyorum

Alacak biri olursa almasın diye diyorum dayı 600 tl icin dolandırmak ne bileyim sadaka verirdim daha iyi
hocam bu sizi dolandıran arkadaş (valrio galiba) yetkili kadrosunda vardı sonradan bır olay cıkmıs gıtmıs oda bıle bıle dolandırılmak gıbıme geldı ama gecmıs olsun dogru anlayabilişimdir benim dusuncem boyle sakın yanlıs anlama lütfen

hocam bu sizi dolandıran arkadaş (valrio galiba) yetkili kadrosunda vardı sonradan bır olay cıkmıs gıtmıs oda bıle bıle dolandırılmak gıbıme geldı ama gecmıs olsun dogru anlayabilişimdir benim dusuncem boyle sakın yanlıs anlama lütfen
valoriodan değil atıldı o kendi suncuusnu açmış rule 7 diye

Cheatglobal dışında bir yerden almamanızı şiddet ile öneririmm.

Hocam bi almadan önce adamlara soru sorsaydınız, cg'de sorup soruştursaydınız bu devir'de böyle çok kolay dolandırılırsınız.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt