Roxie V2.1 için önerileriniz

28w9k

Platinum Üye
Öncelikle şundan bahsedeyim.
No-res bir emu = val 102/val 5
Yani en sağlıklı kullanım her maç sonrası oyunu ve emu yu restart'lamaktan geçiyor.
Burada sizin önerilerinize ihtiyacım var.
Roxie v2.1 her türlü no res içerecek bu arada.(Güzel bi özelliği deneysel olarak sunacağım boşa gitsin istemiyorum çünkü denemeye değer)
Oylarınız sonraki ana sürümlerde kullanılmak üzere değerlendirilecek.

daha kaç tane 102 fix adlı noname cortex paste gelcek:200iq:
Kanka ilk sürümler olmadan, ilk paylaşımlarımı yapmadan nası name kazanmamı bekliyosun ki?
cortex paste mi değil mi aç içini bak.
illa ki referans aldığım open source emular var ama hepsi boklu emular temel özellikler zar zor çalışıyo cortex emuda hesap başı hwid bile yok en basitinden. sürekli ban yedirir onu base alan emular spoof sanılacağı için(her oyuna girişte farklı hwid?)

Kanka ilk sürümler olmadan, ilk paylaşımlarımı yapmadan nası name kazanmamı bekliyosun ki?
cortex paste mi değil mi aç içini bak.
illa ki referans aldığım open source emular var ama hepsi boklu emular temel özellikler zar zor çalışıyo cortex emuda hesap başı hwid bile yok en basitinden. sürekli ban yedirir onu base alan emular spoof sanılacağı için(her oyuna girişte farklı hwid?)
sorun yok reis respect seviyorum seni

paralı olunca ne değişiyo cano?
102'nin tek bi sebebi yok sunucu oyundan at der istemci atar. Sebebi ise ya fake task'in tespit edilmesi yada hatali field gönderimi. no res emuların hiç birinde 102 ve val5'in tamamen çözülebileceğini sanmıyorum

hee kmjnvgcfvghbjnkml
image

ikonu bu olsun yaaani

CDN modülü kısmını da mı yapıyorsunuz? Çünkü görevleri yapmadığımızda val 5 geçici yasaklama / val -102 hatası geliyor.
f11 cdn url içerir. ancak henüz modülü indirip şifresini çözebilen görmedim. şuan cdn modülü yok. sahte yanıt gönderiyor doğru field'lar ile. cdn modülü için denemeler yapacağım ancak sürüm v2.1'de olmayacak.

Öncelikle şundan bahsedeyim.
No-res bir emu = val 102/val 5
Yani en sağlıklı kullanım her maç sonrası oyunu ve emu yu restart'lamaktan geçiyor.
Burada sizin önerilerinize ihtiyacım var.
Roxie v2.1 her türlü no res içerecek bu arada.(Güzel bi özelliği deneysel olarak sunacağım boşa gitsin istemiyorum çünkü denemeye değer)
Oylarınız sonraki ana sürümlerde kullanılmak üzere değerlendirilecek.
102/05 atmasın başka bısey ıstemıyorum

cano hbnin gönderim zamanı güzel 240s çoğu kişi 30 saniye ayarlamış bende ilk başta öyleydim fakat sonradan ayıktık olayı daha sonra fake vgc geçebilirsin fakat bu çok premium olur dediğim gibi ama sen şuan veletlere yem atmaktan başka birşey yapmıyorsun sonra valorantta vanguard kapatıcım var diye geziyorlar + oalrak sessionla alakalı bir sıkıntı var bakabilirsin onu giderirsen lifetime 200den bile satarsın bnu yani bunun 2 3 eksiği var

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt