İnceleniyor Roxie Client NoRes Emulator v2.0 - Val 102, VAL 5 FIX*

ban sorununu çözebildinmi hocam @28w9k
evet kesinlikle v2 de çok saçma bi hata yapmışım :D
şuan testlerini yaptım no res 1 maç derecesiz(12-12) 1 maç tam gaz oynadım dahada oynamaya devam edebiliyodum ama laptop'un şarj kablosu gg(aşırıı ısınıyo bi kayıt alıcam bi ssd doldu şimdi de kablo gitti ama aldım kaydı bazı yerler 20 fps ama idare edilir bişi olmaz) ondan gecikecek biraz bugün yetişir mi emin değilim.

şuan testlerini yaptım no res 1 maç derecesiz(12-12) 1 maç tam gaz oynadım dahada oynamaya devam edebiliyodum ama laptop'un şarj kablosu gg(aşırıı ısınıyo bi kayıt alıcam bi ssd doldu şimdi de kablo gitti ama aldım kaydı bazı yerler 20 fps ama idare edilir bişi olmaz) ondan gecikecek biraz bugün yetişir mi emin değilim.
ne zaman cikarirsin kral update

tamamdır canım benim iyi çalışmalar diliyorum <3 bu arada ban temp haberin olsun belji işine yarar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt